Smuk og smagfuld forret , kål salat med ost og nødder

img_0675 Hvorfor ikke åbne ballet med en lille smagfuld salat som forret. Den er let, frisk og nemt for dig som værtinde/vært, også er denne jo bare super smuk ... men hvad med anretningen, lad nu ikke udseendet skræmme dig, den er super enkel at anrette,  jeg skal nok guide 4 personer Du skal bruge 6 blade palmekål 1/4 -1/2 rød blomkål 1/4 spidskål 1 æble ( pink lady) 1 pakke Økologisk kløverblomst blåskimmel ost 12 valnødder 1 potte bronze fennikel eller dild rød skovsyre Sådan gør du Træk bladene af palmekålsstokke, riv med dine hænder mundrette stykker af kål og kom i en skål. Del blomkålen i små smukke buketter, smid ikke stok ud, snit i skiver og kom i skålen. Del spidskålen i blade og snit i mundrette firkantet bidder. Skræl æblet og del i 4 både, fjern kernehus og snit i trekantet skiver. Bland det hele i skålen. Vinagrette 1 spsk Agarve sirup 4 spsk æblecider eddike 2 spsk rapsolie salt og peber Mix alle ingredienser, og lige inden servering vender du vinagretten i salaten.   Nu skal salaten serveres og portions anrettes, tag 4 tallerkener, læg nu salaten op på tallerkenerne i en lang stribe midt på. Tag nu en teske og lav 5 små teske bidder ost, og placer forskudt på hver side af salaten og enkelt på toppen. Tag 3 valnødder og bræk i halve og læg på salaten sammen med bronzefennikel . Gentag 3 gange mere og du har 4 smukke tallerkner...