Grøn kartoffelsalat og kylling bryst

2bb68dff-5d9a-4187-aa09-0897e56d58fc Grøn kartoffelsalat m. kyllingbryst; Super lækker ret, hvor man bliver helt glad i låget af den grønne farve, pestoen gør den friskog cremet, og koger du bare kylling brysterne rigtigt, udgår du også et tørt og trist bryst. Retten er perfekt kold til madpakken, jeg havde den selv med i skole i sidste uge. Du skal bruge; 4 personer 35min 200g kartofler 2 squash 200g snittet grønkål 3 forårsløg 1 dusk persille 200 g edamame bønner 200 g ærter 4 spsk revet parmesan 60g 4spsk. oliveolie 3 spsk. citronsaft salt frisk kværnet peber 2 spsk revet parmesan til topping Kog og pil kartofler, eller skræl det er helt op til dig, husk at salte dit vand.  Dressingen til selve kartoffelsalaten er en slags ærtepesto. Så giv ærterne et hurtigt opkog på 2 min. hæld vandet fra, med undtagelse af 1dl- i en blender kommer du ærter, olie, og persillen, gem lidt til pynt, citron saft og revet parmesan. Brug lidt af kogevandet hvis det er for tykt og kompakt, jeg brugte 1 dl vand til at få den rigtige konsistens. Snit forårsløg i tynde skiver, vask og flæk squask på langs og snit 1/2 cm tykke havlmåne stykker. Kog edamame bønner 2 minutter. Kog kyllingbryst i 6 min, sluk og lad dem stå i ti minutter. Husk at  salte vandet, kom gerne lidt friske urter og peberkorn i, hvis du har det. Vend kartofler, halvdelen af forårs løg i ærte-pestoen, kom så grønkål, squash skiver i, afslut med at toppe med bønner og resten af forårsløg samt 1 spsk . revet parmesan og frisk hakket persille.   Hf 1-2 squash, ærter, forårsløg , grønkål Hf3 kyllingbryst, edamame bønner Hf4 50g kogte kartofler Fedt; 1 spsk oliven olie, 1,5 spsk revet parmesan 17937b5c-c09f-486d-9887-dcffd7b41171 4d912ba1-1327-4474-b3cb-43a9499d8e31