Kødfri mandag Tomat suppe med Lima bønner og chilli

c2bc7e50-4e6e-46a6-9f5f-d45eb8142b26 Tomat suppe m. Lima bønner og chili Jeg elsker en skøn, sød, syrlig og krydret tomatsuppe, og den må gerne være lidt tyk i konsistens... som barn fik jeg en tynd tomat suppe også med fiskeboller i... fy føj for hunde den var jegvikke glad for.. den her er hurtig og lækker. Hf1-2, Hf3, og 3 spsk. fedt   Ingredienser; 1 løg 3 fed hvidløg 2 spsk. oliven olie 2 dåser hakket tomat 1 dåse tomat pure 2 gulerødder (store) 1 persillerod 1ltr. Vand chili flager salt peber 1 dåse lima bønner 4 spsk. revet cheddarost (80g) 4 Spsk. blandet ristet pinje, solsikke kerner eller græskar Frisk persille til topping Start med at svitse løg, hvidløg i olie lige så stolle, skræl og skær gulerødder og persillerod i små tern og svits sammen med løg og hvidløg. Kom pure i og brænd den let aftens du røre godt i gryden, tilsæt så hakket tomat og chiliflager . Lad det koge op inden du tilsætter vand. Lad det simre i 15 min, Blend og smag så til med salt. Rist kerner. Hæld væsken fra bønnerne og lad dem koge med i to minutter efter du har blendet suppen. Anret med ristet kerner, revet cheddar og frisker urter.   Hf1-2 tomat, løg, gulerod, persillerod Hf3 Lima bønner hf4 ingen

fedt 1 spsk solsikke kerner, 1 spsk revet cheddar, 1/2 spsk oliven olie