Langstidstegt flæskesteg m. Sellerisalat og hasselbagt rødbede

8b77c204-e57f-4435-921c-66d282e9fe00 Langtidstegt Flæskesteg m. Selleri salat og hasselbagt rødbede En go steg er nu altid godt, og med lidt andet end det traditionelle tilbehør bliver det hurtigt til en helt anden oplevelse. Jeg har ikke lavet sauce til denne ret, men det kan du sagtens gøre ud af den sky som ligger i bradepanden fra stegen. Jeg ved godt at på selve madplanen og indkøbslisten var der ikke gulerødder og timian, men jeg er pjattet med timian bagte gulerødder for tiden.[wpsocialite]   Du skal bruge: Til 4-6 personer 2 timer og 45 min 1/2Knold selleri 1Æble 20 Blåbær 4spsk. Persille 10 Valnødder 1kg Kamsteg vand 1kg Lange rødbeder 3-4 stilke Frisk basilikum eller tørret 4 Farvet gulerødder 3 spsk. Oliven olie Æble chili dressing: 1/2 æble 1/2 tsk. Chili flager 1 spsk. honning Salt 8 spsk. Fraiche 5% Start med at komme salt i mellem hver svær, sørg for at de er skåret helt igennem, og at svær ikke hænger sammen. Krydre med lidt frisk kværnet peber. Læg den i en lille bradepande, og kom den i ovnen på 140 grader, lad den stege i 20 min før du hælde vand i bradepanden, det skal helt op til lige præcis under svær. Nu skal den så stege i 2 timer. Hæld sky fra og lav evt. sky sauce. Sæt grill og hold øje, så får du skønne sprøde svær. skræl rødbeder og snit til hasselbagt, jeg ligger gerne rødbede i mellem to skærebræt, så undgår jeg at skære hele vejen igennem. pensel med oliven olie, krydre med salt og læg en timian stilk. Skræl og flæk gulerødder og pensel med oliven olie, salt og timian. Kom dem i en bradepande med bagepapir, og lad dem bage med ved stegen de sidste 1 1/2 time.   Skræl og snit knoldselleri i tynde julienne, snit æble i tern, hak persille groft. Lav dressing ved at blande alle ingredienser, husk at smage til med salt og peber og vend med knoldselleri og æble, hak dine valnødder groft og drys på toppen.   bon appetit   Sense madkasse Hf1-2 rødbede, gulerod, og knoldselleri Hf3 1 Skive kamsteg (tykkelse 2 svær) Hf3 blåbær og alle (1/2hf i alt) Fedt 1 spsk. Oliven olie