Butternut bygotto m ricotta

f1c4c392-a24f-48ef-b12c-9df36f25abf3 4 Pers. 25-30min Jeg tror ikke der findes ret meget som slår en cremet lækker smagfuld bygotto med masser af smør og frisk revet parmesan, og skal det fuldendes et koldt glas god  hvidvin til. Jeg vil du lige beklage at nogle af ingredienserne forsvandt undervejs, da jeg skulle copypaste fra plan til blog .... håber det går ;-) Jeg ved godt der findes andre “ottoer” og jeg er vild med dem alle, men perlebyggottoen er ved at snige sig ind på første pladsen. Jeg bruger den også risalamande. Og den fungere fantastisk.   Fredag; Butternut bygotto m. Ricotta 2 dl perlebyg 1 løg 1 fed hvidløg 1/2 butternut squash minimum 500g 2 spsk. Olivenolie 6-8dl hønsefond 6 spsk. Parmesan 4 spsk. Smør 250g ricotta Skræl græskaret og fjern  kerner og puls. Snit det i 2x2cm tern. Snit løg i tern, knus eller riv hvidløget. Sørg for at din fond eller boullion er varm. Svits løg og hvidløg, tilsæt græskar og perlebyg, krydre med peber og svits, tilsæt 2 dl af fond lad det koge op, rør forsigtigt, efter 2-3 min er bygottoen klar til 2 dl mere , fortsæt sådan efter 20 min bør dine perlebyg være tilpas møre og snøret røres i efterfulgt af 4 spsk parmesan , de sidste 2 skal bruges til at anretningen, sammen med en stor spiseske ricotta. Lidt frisk timian smager fantastisk på toppen. 9ba14405-d845-4578-9e43-d4ce398b8d57 Hf1-2 butternut og løg Hf3 ricotta Hf4 perlebyg Fedt 3 spsk. Fordelt på oliven olie, smør og parmesan.