Fyldt portebello m/ bønner og pikant

f56d481b-e83a-47bf-90a5-c66a9cde74b8 Mandag; Fyldt Portebello Det her er bare en lækker smovse ret og den er kødfri , og en kødfri ret består kan når min meget kødglade kæreste, spørg om han må snuppe en til ... og det gjorde han med denne. Den er fyldt med umami smadre fra den store kødagtige portebello svamp, od den cremet pikant sammen med de bløde bønner og sprøde Pandora rasp , gør bare lige det der, som gør at  an lige skraber gaflen henover tallerkenen en ekstra gang. Jeg har valgt at servere den på en bund af grønkål og romsine salat, tynde løgringe, og det hele er vendt i en lækker sød sur vinagrette. Det giver et rigtig godt spil til den skønne svamp. Du skal bruge ; 4 Portobello svampe 1 rødløg 1 bk ruccalo ½ romainesalat 2 håndfulde grønkål( kan undlades) 16 cherrytomater 2 dåser røde bønner 200g pikantost 4 tsk. olivenolie 4 tsk. rasp (gerne panko) 4 tsk. Pinjekerner (kan undlades) 3 spsk. Balsamici 2 spsk honning salt og peber Tænd ovnen på varmluft 189 grader .  Og i en skål blandes de drænet og skyllet bønner med pikant osten. Fjern stokken i de 4 svampe og kom fyldet i , drys med panko rasp og 1 tsk. oliven olie på hver. Bag i ovnen i 15 min. I en lille skål piskes honning, balsamico, salt og peber, vent med at vend. Salaten til lige før servering. skyl din ruccalo, romain og grønkål og lad et dryppe af på et rent viskestykke.  Løget skal snittes i meget tynde skiver, jeg bruger et mandolin jern. Flæk tomaterne og anret din salat. Jeg kan godt lide lidt ristet pinjekerner på min salat. Sense madkassen ser således ud: Hf1-2 Romaine, ruccalo, portebello, løg, grønkål og cherrytomater tomater Hf3: røde bønner Hf4, ikke nogen udover den tsk. Rasp 3 spsk,. Fordelt på pikant, olivenolie og pinjekerner 2634f4aa-761d-4ff2-9ec4-ad709aedae8c