Asiatiske shrimpcakes

eb45391f-0c30-428f-a0c1-05c1c9e9242c De her små lækre sprøde, søde, salt, sure fantastiske reje pande kager er den perfekte show stopper, og hvor dine gæster vil føle sig kærligt behandlet. Den går fantastisk med et køligt glas hvid eller cremet, og det bedste af det hele er , dejen  tager 5 min at røre sammen, de kan laves i forvejen, og skal bare lige lunes i ovnen inden servering. Jeg har lavet denne opskrift med blikket vendt mod Spanien og de spanske rejekager Torsta camarones opskriften på dem finder du her http://gastrosita.dk/tapas-torsta-camarones/   Du skal bruge:  10 stk 170g Launis rejer 100g rismel 40g hvedemel 1/4 tsk. Chiliflager 1/2 tsk shrimp paste eller 1 spsk. Fiske sauce 1 fed hvidløg saft og skal af en lime ( og en i både til servering) 2 spsk. Frisk koriander ( og lidt ekstra til pynt) 1 forårsløg 3 dl vand Jordnøddeolie til stegning 5-6 spsk.   Bland alle de tørre ingredienser. Hak rejerne , snit forårsløgene fint , knus og pres hvidløg, hak  den friske koriander. Bland det sammen med de tørre ingredienser. Rør din shrimppaste ud i vandet, og til sæt  vand , hæld ikke det hele i på en  gang, føl dig frem til en god klatkage agtig konsistens .   Chiliaiolo er lige til, blad en dl mayonnaise, lav den gerne selv, eller køb en pose ægte mayonnaise, bland 1 spsk. Soya med et fed hvidløg som er knust og presset, chiliflager og lidt lime saft ... Bum ikke øje tørt. Du kan stege i forvejen, men dejen kan også stå på køl et par timer.   731d4627-5fae-48dc-860d-e4ddc897bea1