Medister og rødkålssalat

36d7ede7-ee74-4c1a-9e19-c7f2e8ec6d74 Medister m. Rødkål og clementiner; 4 personer, Tid; 20 min. Medister er ikke noget vi får særlig ofte, men vi får det og Olivia elsker det. Det er den ting hun spiser mest af, 3-4 stykker.  Jeg kan også lide det, også er det hurtigt lavet, og har man fundet en man rigtig godt kan lide så når man langt. I Horsens hvor jeg er vokset op, havd vi; Slagter Henriksen, og hans medister den var bare go..  Vi får den ofte med en god salat og en Skive rugbrød til. Du skal bruge; 500g medister 2spsk. Smør og 1 spsk olie til stegning 400g rødkål 4 forårsløg 1,5 clementiner 5 spsk. Mandler Dressing: 2,5 dl græsk yoghurt Saft fra en halv clementin salt peber Sådan gør du : Steg medisteren i olie og smør, nogle koger deres medister inden de steger det gør jeg ikke. Jeg steger den ved middelfartere og vender den ofte. Det tager 12-15 min de68a6f4-adee-4ea8-b1d9-53c01bb9a95c Snit rødkålen fint, har du andet grønt i køleskabet, så kom det i. Jeg havde en grønkål, som jeg fik puttet i og lidt feldt salat, og fik lavet nok til dagen efter. Snit forårsløg. Skær blommen i tynde både, skræl clementin og skær i skiver. Rist dine mandler og hak og vend rundt i salaten Rør yoghurt med saften fra den halve clemting og smag til med salt og peber. Jeg spiste 3 stykker medister (5 cm stykker), 2 meget store håndfulde salat 3 spsk. Dressing. og 1/2 Skive rugbrød med smør   Min Sensekasse ser således ud; Hf1-2 Rødkål og forårsløg Hf3 medister Hf4 blomme, clementin og 1/2 Skive rugbrød Fedt: smør på brødet, mandler og stege fedt (ca. 2 totalt)