Wasabi knas Hors d'oeuvres m. røget makrel og nye kartofler

img_0655 Nye kartofler med røget makrel og wasabi knas Hors d'oeuvres , smukt ord, og en skøn måde at blive mæt på, altså hvis der nok af dem og de smager godt. Ja jeg er pjattet med små skønne hapsere, og jeg eksperimentere gerne, for ikke at ende i de samme 3-4 klassikere. Lige nu er vi velsignet med skønne nye og ny opgravet kartofler, og når disse koges korrekt er de jo i sig selv små himmelske mundfulde. Denne her kom jeg på da min dejlige storesøster og min skønne niece kom til frokost. Den er hurtigt lavet, det som tager længst er at koge kartoflerne, men det kan man jo gøre dagen ingen. Du skal bruge: 12 stk 6 små kogte nye kartofler 1/2 røget makrel 1 spsk. Citron 2 spsk. Cremefraiche 36% 2 spsk. Wasabi ærter 1 spsk. nigella frø Spiselige blomster til pynt fx. Purløgsblomster Jeg koger altid nye kartofler ved, kun at lige præcis dække dem med  vand, og  i en gryde, ca. 1 tsk. Salt, 1 stilk dild, 1 stilk persille eller løvstikke, bring i kog, lader  dem småkoge i 7 min uden låg, så ligger jeg låg på og slukker, lader dem stå under låg i 20 min. Til denne skal du bruge kolde kogte kartofler, skær enderne af, og skær så to skiver af hver, sådan at du har tolv skiver, ca 1/2 cm tykke. Check makrel for ben, mos den sammen med citron og rør den sammen med cremefraiche. Hak Wasabi ærter og anret med nigella frø og hakket wasabi ærter.