Frikadelle sandwich

Wiener salat

img_0849

 

Sense kur madplan, Torsdag: Wiener salat ala Sense. HF 1 og 2 , HF 3 , Halv hf 4, 3 spsk. Fedt og 2 spsk mælkedressing pr person

Wiener salat er en sommerret, hvor de nye kartofler, de smagfulde frisk optrukket forårsløg virkelig kommer til sin ret. Det er også et hit hos de mindste her hjemme.

Retten er hurtig lavet, specielt, hvis du dagen inden, har kogt dine kartofler, blomkål og pølser.

Jeg havde resterne med til frokost dagen efter, hvor jeg blandede resterne med to kogte æg og  lagde  på  en bund af sprød dansk icebergsalat. De to æg gjorde at jeg fik nok protein, for at fylde min Sense madkasse.

 

 

 

Ingredienser:

8 stk. ufarvede, kogte wienerpølser

4 stk. syltede drueagurker + 3 spsk. af lage

1,5 stk. lille rødløg

4 stk. kogte kartofler (halv håndfuld str.)

1 stk. blomkål

8 spsk. creme fraiche 6%

3 tsk. grov sennep

3 stk. forårsløg

12 spsk. mayonnaise

salt og peber

Sense fordelingen pr. person

Håndfuld 1-2 blomkål, forårsløg. rødløg, syltet agurker

Håndfuld 3: 2 pølser

Håndfuld 4: 1/2 hf kartofler

Fedt. 3 spsk. mayonnaise

2 spsk. mælke dressing

Smagsgivere: grov sennep, syltelage,

Min mand Hans ville gerne have rugbrød til, så det fik han.

 

Kog kartofler og lad blomkåls buketterne hvile i koge vandet.  Jeg gjorde det at jeg kogte mine kartofler, slukkede og kom blomkåls buketter i, lod dem ligge i vandet i 5 min.

Hak agurk, snit forårsløg og bland med mayo, fraiche, syklte lage salt og peber. Skær kartofler i tern, og vend i dressing sammen med blomkål og pølser i skiver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frikadelle sandwich