Ville ønske min far drak whisky – Gastrosita
Wasabi lakserulle, Sense madpakke

Ville ønske min far drak whisky

Perfekt farsdags gave, Når farmand skal hyldes

Jeg har altid syntes, at Fars dag var besværligt, den ligger ikke lige til højre benet. Man kan ikke bare lige dytte ned til Blomster biksen og hive en buket op af spanden, som ved mors dag. Så min far har i mange år fået den samme kedelige gave med enten bluse, sokker eller fiske udstyr, det er bare ikke lige spændende, ej heller smukt..  Så hvad gør man så?

I mit tilfælde blev det til en dobbelt opgave da jeg selv blev mor. Der fulgte der jo en skøn og fantastisk farmand med til vores datter, og eftersom hun kun er lige knap 5 år, så er det jo mig som står for den gave. Og jeg er faktisk blevet ret glad for at gå på jagt efter en farsdagsgave.  Det er noget jeg tager mig tid til, i en ellers travl hverdag, og det synes jeg også at vi skal.

Det har altid været en tradition, at jeg som lille pige var ude med min far og finde gave til min mor. Og til farsdag var jeg ude med min mor. Det føltes dog altid, som om at det var en smule vigtigere med ”mors dag” end med farsdag. Så den rutine har jeg valgt at lave om på.. Min far er en vidunderlig og fantastisk farmand og morfar, og skal hyldes, men som nævnt er han virkelig vanskelig at købe gave til. Min egn far drikker ikke alkohol, derfor er ovenstående gaver stadig fast indslag til ham. Hans min mand og Olivias far er derimod glad for kraftige vine, og øl fra de mere spændende mikrobryggerier, og i år har jeg fundet noget helt specielt til ham, og den kan varmt anbefales som farsdags gave.

Jeg var fornyelig blevet inviteret til et whisky smagnings arrangement, hvilket er totalt atypisk, da jeg absolut ikke kan fordrage whisky, med undtagelser i Irsk kaffe, saucer og marinader. Men en blanding af alder, tid og drømme familie må have gjort noget ved mig, ligesom den har gjort ved den formidable Johnnie Walker Blue Label.

Nu er jeg jo ikke whisky ekspert, langt fra endda, men jeg ved hvornår noget smager godt, og kan frembringe lysten til at smage mere. Det gør den her whisky, efter at have smagt den, og et enkelt glas ekstra, har jeg har læst mig til, at den er i den kategori man kalder for blended, og at den er en helt speciel blanding af nogle af de mest udsøgte og unikke whiskyer. Hvilket giver god mening, fordi den var virkelig god. Jeg synes, at jeg kunne smage milde toner af malt, kaffe og nødder, men i meget bløde bølger også er den utrolig behagelig at drikke.

 Det er en af de tunge drenge rent prismæssigt, og havde vi 2-3 børn, så kunne de alle spytte i kassen, den koster nemlig lige omkring 1500,00kr i vejledende udsalgspris.

Olivias far er en vidunderlig og rigtig god far, og han fortjener noget unikt, så han skal i år have en flaske Johnnie Walker Blue label.

Husk det er på mandag d. 5. juni

4825937_1763_previewjwbl

 

jw_bluelabel_travelofficetable

Johnnie Walker Blue Label

Hvis man er til blendede whiskyer, bliver det ikke meget bedre end det her. Historien om Johnnie Walker finder sin begyndelse tilbage i 1819, hvor John Walkers far efterlod ham familiegården. John solgte gården og startede en købmandsforretning. Men fordi datidens whisky primært var single malts og af svingende kvalitet, begyndte han at blende sin egen whisky for at sikre sig et stabilt højt niveau i hver flaske. Det er fundamentet for det Johnnie Walker-produkt, vi kender i dag. Blue Label er kronen på værket i Johnnie Walkers whisky-portefølje. Et mesterstykke sammensat af et udvalg af Skotlands bedste whiskyer. Man kan nyde den fuldstændig, som man vil – alene i glasset, med lidt is eller med et glas vand på siden. Men hvis man skal drikke den helt efter bogen, laver man sig et vandglas fyldt med is og hælder sin whisky op i et separat glas uden is. Herefter åbner man sine smagsløg ved at drikke et par mundfulde isvand, inden man sipper af sin whisky. Det giver den bedste og mest intense smagsoplevelse.

Vejledende pris på 1600 kr.
Fås i velassorterede forretninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wasabi lakserulle, Sense madpakke