Bacon ruller m. Spidskål og svampe

Thai wings m. Rødkarry dip

img_1640

Fingerfood når det er bedst, og jeg elsker det….. jeg er pjattet med små retter, små snacks og lækkerier… og de her er så lækre, jeg lavede dem på perlehønevinger, en og alene af den grund, jeg havde nogle liggende efter  at have lavet perlehøne ballotine i weekenden… Så har jeg søgt højt og lavt, om jeg kunne købe perlehønevinger , ikke muligt, så måtte jeg jo prøve med almindelige kyllingevinger … og yeaah baby, de er smovse lækre…  og uden tvivl de her babyer skal på grillen næste gang, og nydes med kold Tiger øl i solen på terassen…

img_1642

Du skal bruge:

Thai wings
10 hele kylling vinger
2 spsk scirachi chili sauce
1 spsk fiske sauce
1 spsk soya
1 tsk revet ingefær
1 spsk palmesukker/ rørsukker
1 spsk olie
1 spsk sort sesam
Frisk koriander

Dip
1 spsk thai rødkarry
2 spsk lime saft
1 spsk fiske sauce
1 tsk rørsukker
1 dl græsk yoghurt

Del vingerne ved det første led af vingen, dvs de, tykkeste del. Bland alle ingredienser til marinaden og lad vingerne trække minimum 30min. Tænd ovnen på 200 grader varmluft, læg bagepapir på en plade og steg i ovnen i 35 minutter.

Til dippen blandes alle ingredienser, smag til med lime og sukker.

img_1641

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bacon ruller m. Spidskål og svampe