Sticky Chicky wings – Gastrosita
Kikse kage med et nyt tvist

Sticky Chicky wings

sticky chicky

Nogle gange så skal man have mad som griser lidt. Personligt så elsker jeg finger-mad, min søde kæreste er ikke helt så pjattet med snavset finger under indtagning af mad.

Sticky chicky wings (4 personer)

500 g kylling vinger, kød og skind
3 spsk soyasauce
2 spsk honning, øko, akacie
1 spsk sriracha hot chili sauce
2 spsk limesaft
10 g ingefær, frisk
1 tsk hvidløg, pulver
1 tsk sesamfrø, hele, tørrede

Sådan gør du;
Start med at delevingerne i over og undervinger. Bland soya, honning, chilisauce, hvidløgpulver og ingefær. Vend vingerne rundt og lad dem marinere på køl i 1 time. Tag vingerne op, gem marinade. Kom smørog olie på en pande, giv dem godt med varme og stegeskorpe på alle sider. Kommarinaden ved og glacer op. Efter 10 minutter i alt på panden skal vingerne i ovnen i 25 minutter. Når vingerne er faærdig drys ristet sesam på og frisk koriander.

Tilbehør lynstegte grøntsager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kikse kage med et nyt tvist