Mezze "tyrkisk tapas"

Squash cannelloni

img_0298

 

Søndag:, Sense Cannelloni

Cannelloni er en skøn ret. Den oprindelige ret laves med store pastarør som fyldes også med sauce ind i ovnen. Den første jeg smagte var på en lille plads i Pisa på min første tur til Italien. Der var fyldet ricotta og spinat, med en fyldig tomat sauce på toppen.

Denne har også lidt ander i tyrkiske køkken, pakket med smag.

 

4 person. Arbejdstid 30 min, ovn tid: 45 min

Ingredienser:

4 squash

1 løg

2 fed hvidløg

1 dåser hakket tomater

1 rød peberfrugt

1 grøn chili

1 tsk. paprika

1 tsk. Salt

1/2 tsk. Peber

500g hakket oksekød

2 æg

2 spsk. HUSK

1 dl bulgur

Tomat sauce

1 dåse flået tomat

1 lille dåse pure

1 tsk. Oregano

1/4 løg

1 fed hvidløg

2 spsk. Olivenolie

10 spsk revet mozzarella

skyl squash og del hver squash i 3 lige lange stykker. Udhul squash og drys dem med salt indvendigt . Dette gør at væsken trækkes ud, og undgår at få en vandet sauce. Gem squash kødet det skal i tomat saucen. Lad squash stå med salt mens farsen røres og tomat saucen laves.

img_0290 img_0291

 

Rør fars med salt, peber paprika, knust hvidløg, revet peberfrugt 2 æg, 1 dåse hakket tomater. Rør rigtig godt. Kom nu bulgur og HUSK i, rør igen og lad fars stå på køl mens tomat saucen laves.

Svits løg og hvidløg, kom så tomat pureen i, så salt, peber og oregano. Hak squash kødet og svits med, kom så de hakket tomater i og lad det koge ind i 5-7 min.

Dub dine squash rør med køkkenrulle og fyld dem med fars. Halvdelen af den resterende fars kommes i bunden af fadet sammen med 4 skefulde tomatsauce. Læg fyldte squash ovenpå, top med tmat sauce og mozarella.

Den sidste portion fars har jeg lavet til deller til madpakken

img_0292

I farten havde jeg taget en pose revet cheddar i stedet for revet mozarella, så min ret er toppet med revet cheddar og revet parmesan.

 

Bag i 200 grader varm ovn i 45 minutter

img_0299img_0303

 

På min Sense tallerken ligger der 3 squash ruller og 4-5 skefulde af sauce.

 

Hf1-2 squash, og tomatsauce

Hf3 Hakket okse

Hf4 kun 1/4 i form af bulgur i farsen

Fedt 2,5 spsk ost og 1/2 spsk. Oliven olie

smagsgiver: krydderier

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mezze "tyrkisk tapas"