Spise med Brdr. Price – Gastrosita
Cremet fiskesuppe

Spise med Brdr. Price

14543ceb-1a05-4d9e-b423-c5f616ee96d3

En gang i mellem er man så heldig og priviligeret, at man bliver inviteret med til noget helt unikt. Og når jeg skriver man, mener jeg mig .. For knap to uger siden blev jeg inviteret til et intimt release party for James og Adams Prices nye kogebog. Og det var en kæmpe oplevelse og jeg ville ønske at alle fik den samme oplevelse. Faktisk ville jeg ønske at Brdr. Price ville lave et arrangement på deres restaurant i Kronprinsesse gade og i Herning og Aalborg . Et hvor de inviterede til “Spise med Price” ikke et arrangement med 100 personer og en proppet bistro. Et hvor 25-30 personer, fik lov at føle dem og mærke deres brændende passion. Restauranterne er nemlig fyldt med deresskønne dejlige og varme familie klenodier. De er fyldt med malerier, som deres kære far har malet, små menu kortet, som har sunget sig ned i tasken på deres utallige familierejser til Spanien, Italien og deres elsket Frankrig. Og som vi sidder der i den højes stue, fortæller de livligt og deler ud af deres minder. Jeg kluklo mig igennem hvert minder og fortælling, og hvis man ikke troede det var muligt.  Så er de to brødre jo meget mere charmerende, karismatiske, sympatiske og helt igennem fantastiske end vi ser dem på Tv.

Yes baby i am in love, og detvar jeg også inden…  jeg elsker deres programmer, jeg har 4 af deres nu 8 koge bøger. Og jeg er så vild med den nye bogb0b740ac-46d4-4d5d-b1b4-ecba989cf4cc

Det her er en lækker kogebog, den Remee favorit opskrifter fra deres restauranters menu kort. Det er spændende smagfulderetter,  og jeg testet 2 af opskrifterne.

*Kartoffel-jordskokke-gratin s. 187

den er perfekt til årstiden, den havde en masse skønne elementer, det er ikke Wupti dupti opskrift, den tog tid. Men langt fra vanskelig, og følg opskriften, og du vil have en ny og elsket ret. Faktisk er det James ret fra da han blev valgt som “Kartoffelambassadør” og skulle kreere en vegetar ret… og den er helt perfekt. Jeg har lavet den som forret.

*Adams salat med confit de Canada s. 85

Den er så god, sød, saltbitter, blød, mør, knasende, sprød.. og er den perfekte Mortens aften forret, eller doble op på ingredienser og kør den som en hovedret. Den er helt perfekthvis du ikke er  til det tunge sovs og kartofler Mortens måltid, og helts ikke vil overloadepå kulhydrater og stivelse.

Deres opskrifter er lette og følge,  dog står  der ikke tidsforbrug pr. Opskrift, hvilket ikke har den store betydning for mig, jeg er forholdsvis rutineret og kan sjusse mig til tidsforbruget. Er du knap så rutineret, kan det give lidt udfordringer, hvis man går i gang 20 min før gæsterne kommer eller med nogle  af opskrifterne, som tager en time eller to at lave.  Eller skal laves dagen forinden.

Det fantastiske ved denne kogebog er atju får opskriften på mange fantastiske del elementer som du måske har oplevet eller smagt andre steder, så som krabbeolie , som ersuper let at lave men, som er fantastisk i en hjemmelavet mayonaise.

Jeg er vil med bogen, jeg er vild med opskrifterne, og i fremtiden vil den blive brugt flittigt. Jeg giver den * * * * og vil anbefale den på ønskelisten…

4727a78a-78c5-455b-a261-d1e93e4a6c84

Vi blev også forkælet mens vi var der, vi fik deres berømte sprøde kyllingskind, deres formidable brød og smør, og opskrifterne er i bogen, og det er så fantastisk

464cd51f-775e-4fe1-8663-9e1ad22dcbe615da0cb8-9aa1-4084-9f25-3826278329e0

Har du ikke besøgt deres restauranter endnu, så kan du godt forberede dig på en ny favorit bistro…

2 kommentarer

  • Det var hyggeligt at møde dig til arrangementet, og hvor blev billedet af jer tre godt! Håber vi ses igen en anden gang.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • gastrosita

      Hej Martine,

      Tak og lige måde, håber vi ses igen.

      Rigtig god dag

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet fiskesuppe