Soya marineret lår med rice`n peas – Gastrosita
Sense madplan uge 3

Soya marineret lår med rice`n peas

f25e80d4-a9e5-4ed6-91e3-4d3f2999b550Soya marineret lår og Rice´n Peas

Jeg elsker kylling, og spiser det gerne hver dag, men så blive der nok lidt brok værk herhjemme… jeg synes bare det er så simpelt og enkelt at få til at smage skønt, og man kan spise nærmest alt til.

Det samme gælder for denne opskrift, det tager 15 min at bikse sammen, også i ovnen og risene skal koge, det er seriøst bom bm bom.. Jeg fik Olivia til at dække bord også nåede vi at spille operation, og hænge vasketøj op.

 

SERVICE MEDDELELSE, PÅ INDKØBSLISTEN TIL MADPLANEN, HAR JEG GLEMT AT SÆTTE DE TO PORRER PÅ SOM ER I DENNE RET.

Til 4 personer , tid;  50min

Du skal bruge:

Marinade til lår:

12 kyllinglår

5 spsk. soya

1 spsk. paprika

2 spsk. oliven olie

Bland olie soya og røget paprika, kom lårene Iben fryse pose sammen med marinade og ryst posen. (Det her kan sagtens gøres om morgenen) Læg lårene i en lille bradepande og steg i ovnen ved 200 grader i 40 min.

Rice`n peas

2dlris

2 porrer

800g sødkartoffel

200 g ærter

200 gedamame bøner

3 spsk. olivenolie

3 spsk. soya

1 tsk. hvidløgspulver

salt

peber

Træk det yderste eller to yderste blade af porrer alt afhængig af hvor hvilken stand de er i, skær bunden af hvor de små rødder sidder, og ca 10-15 cm af top ogskærnu i 2 cm tykke skiver.  Skyl dem skræl kartofler og skær i mundrette tern, vend det hele i Olie , soya, og hvidløgs pulver og lad det stege med i de sidste 20 min i en lille brande pande, de sidste 5 min af ovn tiden hælde edamame bønner og ærter ind til kartofler og porrer, så de lige bliver varmet igennem, til sidst vendes grøntsagerne rundt. Risene koges som anvisning på pakke. Jeg har en lille skål som passer med håndfuld, den har jeg brugt som form. Det er derfor der ligger en lille kuppel på min tallerken, og så grøntsager over

På min tallerken er der, 3 lår, 2 store håndfulde af grøntsags mix, en håndfuld ris, samt frisk koriander.

Fordeling i Sense

Hf1-2 søde kartofler og ærter

Hf3 kyllingelår og edamame

Hf4 ris

Fedt : 1, 25spsk Olie, samt skindet på lår

smagsgiver: soya og hvidløgspulver

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense madplan uge 3