Jordskokke suppe med portobello svampe – Gastrosita
Chokolade kuppel, rosmarin is og saltkaramel

Jordskokke suppe med portobello svampe

img_0438

Jordskokke og portobello suppe “Sense”
4 person

800g jordskokker

1 dåse grønne/brune linser
1 løg
2 fed hvidløg
6 portebello
2 spsk.  oliven olie
2 spsk. smør
4 spsk fløde
1,5ltr. grøntsags fond
Salt,peber
Citron saft og skal af en citron
Karse

Sådan gør du

Fint snit løg, hvidløg og og halvdelen af portobello svampen.
Kom oliven olie i en lille gryde sautere løg, hvidløg og fint hakket portebello et par minutter. Husk at krydre med salt og peber. Nu kommes jordskokker i, som er skrællet og skåret i mindre tern, efterfulgt af fond og lad det små koge i 20 minutter, indtil jordskokker er møre. Efter 15 min kommes linserne i og koges med de sidste 5 min Mens suppen små koger, skæres resten af portobello svampen i skiver og steges i smør sammen med salt og peber på en pande. Når jordskokker er møre, Stavblend suppen til den er glat.
Anret suppen med stegt portobello,  sammen med citron saft fra en kvart citron, karse og 1 spsk fløde.

Hf1-2 jordskokker, portebello, løg

Hf3 linser

Fedt: 2 spsk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade kuppel, rosmarin is og saltkaramel