Sense pizza m broccoli og bacon – Gastrosita
Pesto bagt lyssej og ratatouille

Sense pizza m broccoli og bacon

696139ed-3834-4612-b0c5-c2e5064777ee

Koldhævet ddej til pizzabunden.

I går lagde jeg min opskrift op på Koldhævet kål boller og de blev modtaget med stor interesse. I indlægget skrev jeg at mit mål har været at de ikke skulle smage af kål, dejen skal kunne bruges til mere end bare boller …. og at de skulle give mere grønt i kosten .

Her er dejen så brugt som pizza.

9ebad0d4-7a33-4eea-a5d6-c308a92cb4a7

Dejen skal ikke rulles ud men smøres på. Jeg har her brugt det samme som er i en bolle. Næste gang , laver jeg en bradepande pizza i stedet og bruger det som svarer til 6 boller. Bemærk at jeg i denne har en ekstra æggehvide i.

( på den første smurte jeg papiret med olie, men min kloge bagermand, sagde bare brug vand) så pensel papiret med vand, så er det letter at smører ud… PS hvis der er noget til overs er den skøn KOL til madpakken.

Du skal bruge

Broccoli bacon pizza
Pizzadej
20g gær
1 tsk. Flagesalt
50 g havregryn
60g Fuldkorns hvedemel
20 revet cheddar
100 g sønderjysk hvidkål
1 stort æg
1 æggehvide
65g hytteost 4;5%

Fyld
1 dåse konc. tomat pure
6 cherrytomater
Salt
Oregano
1 broccoli
1 rødløg
200g god bacon
12 spsk. Revet cheddar 120g
4 håndfulde gnave grønt (fx. Gulerod, squash i stave)

 

Bland alle ingredienser sammen til pizzadej og lad den stå og hæve i 30min.

Del dejen i 4 eller lav en stor bradepandepizza. Lige meget hvordan du gør, skal pizza bunden forbages i 6-9 min.

Blend tomat pure og cherrytomater tomatersammen med salt og oregano.

Tag bunden ud og kom fyldet på, og bag i 7-8 min. et lille tip** Du kan tilsætte 1 æg pr. Person. Slå æggene ud i en skål og pisk dem ganske let. Hæld æg over osten, og kom resten af fyldet på. Det smager skønt og du får lidt mere protein.

Lav et fad med gulerods stave, agurk, squash, blomkålshoveds broccoli buketter… og lav evt en dip til. Husk på Sense har du 2 spsk. Dressing til hvert måltid.

Så bland fx. Fraiche 6% m lidt chili sauce, og knust hvidløg og soya, eller bare med lidt ketchup, salt og paprika…

velbekomme

 

Jeg har talt mit måltid som

Hf1-2 cherrytomater , broccoli, gulerods stave og rå broccoli og hvidkål i dej

Hf3 bacon, æg og hytteost

Hf 4 1/4 del af pizzadejen

Fedt: ost i og på

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pesto bagt lyssej og ratatouille