Mexicansk foloren harer med det hele

Sense Madplan uge 35

 img_0460

Sense madplan uge 35 (4 personer)

Så er næste uges madplan på plads, og som sædvanlig kommer dagens opskrift op på selve dagen, er det første gang du er forbi kan du kigge i de gamle madplaner og opskrifter, husk alle opskrifter slutter med beskrivelse af Sense madkassen,. Madplanen er til alle, men den er lavet til at følge Sense Kur / Slank med sundfornoft, vinder af TV2’s program en “En kur der dur”

Mandag: Frittata ( italiensk ægge kage) (Hf1-2, Hf3, ingen Hf4, fedt 3 spsk)

8 æg
4 spsk cremefraiche 36%
2 spsk oliven olie
1 fed hvidløg
1 rødløg
1 squash
15 cherrytomater
3 håndfuld spæde spinat blade
3 spsk frisk basilikum
1 tsk oregano
1 tsk timian
4 spsk revet parmesan
Salt og peber

Spinat salat m. Feta
3 håndfulde spinat blade
1/2 agurk
1/2 rødløg
1/2 pakke Puk fera
2 spsk solsikke frø
1/2 citron
Salt peber


Tirsdag: Karbonader m. Stuvet grønærter, gulerødder og spidskål (Hf1-2, Hf3, Hf4 1/4, fedt 1,5 spsk, 1 dl Mælkeration)

500g hakket kalv og flæsk
2 æg
2 dl rasp
2 spsk oliven olie
2 spsk smør
1 spidskål
500 g blandet grønærter og gulerødder ( frost) eller
250 g frisk gulerod i tern og 250 g frosne ærter
1 dusk persille
2 spsk mel
2 spsk smør
4 dl minimælk
2-3 dl af koge vandet fra kål og ærter
Salt peber
1 tsk sukrin gold eller sukker
Onsdag: Maskeret blomkål og torsk
400 g torsk
4 skiver god bacon
1 blomkål
200 g ærter
1 dusk persille
1 dusk dild
1 dusk purløg
2 dl græsk yoghurt 2%
8 spsk fraiche 5%
8 spsk cremefraiche 36%
1 tsk Dijon sennep
1/2 citron
Salt
Peber

Torsdag: Græsk bøf og bulgur salat (Hf1-2, Hf3, Hf4, 1 spsk fedt, 1/2 dl Mælkeration)
500g hakket oksekød 8-12%
1 tsk oregano
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1 tsk paprika
2 æg

2 dl bulgur
1 hønse boullion
4 forårsløg
1/2 agurk
2 gulerødder
12 cherrytomater

Tzatziki
1/2 agurk
1/2 squash
2 fed hvidløg
2 dl græsk yoghurt 2%
4 spsk Mayo
1 tsk tørret mynte
1 tsk dild

Fredag: boller i thai rød karry (Hf1-2, Hf3, Hf4 1/2, Fedt 3 spsk, 1 dl Mælkeration))
500 g kalv og flæsk
2 æg
1 spsk soya
1 fed hvidløg
1 tsk revet ingefær
1 løg
2 spsk kokosolie
1 lime
1 fed hvidløg
Fiskesauce
2 spsk thai rød karry
1 tsk rør sukker
2 dl vand
1 dåse kokosmælk light
200 g sugar snaps frost
Kefir lime blade
1 dl ris fuldkorn
1 blomkål
1 hønse boullion

Lørdag Portobello cheese burger

500g hakket okse
4 skiver bacon
4 skiver cheddar + 4 til bøffen 🙂
8 portebello svampe
1/2 iceberg / eller romaine
1 rødløg
4 syltet agurker
Ketchup

2 spsk. olie

 

Slip fantasien løs, tøm køleskabet, kig i alle skufferne i fryseren (helst om lørdagen, sådan det kan nå at tø op 🙂 )

 

Link til indkøbs liste http://gastrosita.dk/?p=1693&preview=true

 

http://gastrosita.dk/?p=1693&preview=true

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexicansk foloren harer med det hele