Sense madplan uge 33 – Gastrosita
Tortilla calzone, fritter og onion dip

Sense madplan uge 33

img_0365

Jeg synes tiden flyver af sted, og den ene uge tager den anden. Det positive er, at jeg kan mærke, at jeg har fået godt fat i Sense igen og at min rygrad ikke er lavet vingummibamser for tiden. Der er plads til en enkelt hygge aften, også tilbage på sporet. Og det føles godt. Jeg døjer desværre stadig med min ankel, som jeg forstuvede på vores ferie til Italien, det sætter lidt en stopper for gå turer mm. Så er det jo godt at jeg stadig taber mig, selvom jeg ikke er ude og motionere. Jeg har siden opstart/genopstart efter ferien, tabt de famøse ferie kilo og 3 miere, så det er dejligt.. Lige knap 6 kg på 4 uger. Så det går den rigtige vej, planen er at begynde at svømme et par gange om ugen, og måske danne et lille trave hold for dem som har lyst i Tåstrup. Jeg er lidt bedre til at komme af sted, når der er andre som skal med .

Så er der lige en lille ting. Der er virkelig mange som skriver og spørg hvad jeg spiser til frokost og morgenmad, det er super godt, jeg deler gerne. Der er også flere som spørg om ikke jeg vil prøve og lave en frokost uge plan, så nu vil jeg lige tag temperaturen og høre jer ad, er i interesseret ? Jeg vil lige tilføje, jeg er ikke kræsen, de dage hvor jeg er på kontoret er det ofte rester fra aftensmaden, som ryger i mirkroen. Jeg er dog også glad for at kreere nye og spændende ting, og når jeg er ude på landevejen, så kan jeg godt glæde mig til min frokost, som gerne er pakket i lille køletaske.. Specielt når den står på squash burger m ekstra ost og bacon, eller Niscoise rulle (tun rulle) ;-), pizzaburger osv…

Sensekur madplan uge 33  *** NB husk følger du bloggen, så får du automatisk tilsendt indkøbssedlen, når den bliver lagt op lørdag morgen, det samme gælder alle opskrifter.

Mandag;Spinat pande m. Æg og kikærter
500 g frossen spinat (optøet)
1 løg
1 fed hvidløg
1 lille dåse tomat pure
1 sås hakket tomat
2 gulerødder
1 dåse kikærter
4 æg
4 spsk. Oliven olie
1/2 tsk. Chili flager
Salt
Peber
Paprika

Tirsdag: Protein pasta salat m Rejer
500g rejer
1 iceberg salat
1 bundt asparges
1 dusk dild
2 dl ærter

Salt
3 dl rød linse pasta skruer

8 spsk cremefraiche 18%
8 spsk. Fraiche 9 %
1 tsk. Paprika
4 spsk. Beavaius ketchup
1 spsk. Citron saft
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
2 spsk. Sukrin gold

Onsdag: Fiske frikadeller m. Persille sauce
400g fiskefars
2 spsk olivenolie
1 spsk. Smør
200g nye kartofler
400g gulerødder
1 broccoli (400 g)
2 spsk. Smør
2 spsk. Mel
3 dl letmælk
4 spsk. Hakket frisk persille (1 dusk)
Torsdag: Asiatisk inspireret kylling nudel suppe
2 porrer
1 løg
2 fed hvidløg
2 cm ingefær
2 stjerne anis
3 hele allehånde
4 spsk fiske sauce

1 hønseboullion
3 kylling over og underlår
2 dl edamame bønner uden bælg
4 forårsløg
2 squash
1/2 spidskål
1 bk bønnespirer
1 rød chili
1 dusk hold basil (thai basilikum)
1 dusk koriander
1 lime
150 risnudler
1/2pose slagter bolsjer (flæskesvær)
Tilbehør: Scirachi og hoisin sauce

Fredag: Chili cheese hotdog og fritter
4 ostepølser
8 skiver bacon
4 pølsebrød ( gerne fuldkorn)
1/2 spidskål
1 agurk
2 gulerødder
4 forårsløg
4 spsk ristet løg
5 spsk eddike (gerne æblecider)
1 tsk salt
Frisk kværnet peber
1 spsk. Sukrin gold
5 spsk Mayo
1 spsk. Scirachi chili satse
1 fed hvidløg
1/2 lime
1-2 spsk soya

Lørdag: Mexicansk steak m broccomole, salsa og majs

4 entrecote
Salt
Peber
Paprika
Chili pulver
Stødt koriander

2 små avocado
1 stort broccoli
1 lime
1/2 rødløg
2 fed hvidløg
Salt
Stødt koriander
Sukrin gold

4 tomater
1 rødløg
1 frisk jalapeno eller grøn chili
1 gul peberfrugt
1 dusk koriander

2 majs
2 spsk smør
4 spsk fraiche 5%

Søndag: Tortilla Calzone m kyllingebryst m. Salat

4 kylling bryst ( kogt)
1 lille tomat pure
20 cherrytomater
1 løg
12 champignon
10 spsk revet mozzarella
Frisk oregano
4 Fuldkornstortilla

1 bk rucalo
1 squash
1/2 rødløg
2 spsk oliven olie
Frisk persille
Balsamico
Salt
Pebet
Sukrin

5 kommentarer

 • pia mortensen

  Hej. Er det bare mig der ikke kan finde opskrifter på uge 33`s plan ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia mortensen

  Hej
  Er det bare mig der ikke kan finde opskrifter på uge 33`s plan ??
  Har lige tilmeldt mig blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Pia,

   Det er skam ikkedig, uge 33 opskrifter bliver lagt op hver dag. Jeg er jo selv på Sense, og jeg er en dag forud. Så alle retter laves dagen før og ligges op på dagen. Det er også derfor at du vil opleve små ændringer som fx. Væske mængder. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Kastner

  Det er en meget inspirerede blog, som jeg rigtig gerne vil følge

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Vibeke,

   Det er en af de bedste former for beskeder der ligger i inboxen😊

   Rigtig dejlig weekend, og glæder mig til inspirere

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortilla calzone, fritter og onion dip