Sense kur, Spanskelår – Gastrosita
Sidder på akut Bornholm Beklager forsinket opskrift

Sense kur, Spanskelår

img_1779

Min sensekur madplan;

Spanske lår og grønne bønner

Spanske lår er en ret som er kombineret ud af 3 forskellig kylling retter, som jeg holder meget af. Den ene en afrikansk med mandler og druer, en kylling ret jeg har fået i Spanien og min mors opskrift på ungarsk paprika kylling, en lækker opskrift som kommer på bloggen i næste uge.

Jeg er vild med kylling, det er ikke nogen hemmelighed. Boede jeg alene ville jeg leve af kylling, fisk og tatar😊😜 og masser af skøn hvidvin…… men lad nu den fantasi ligge ..

vi skal i gang med denne skønne ret, som også vil passe fint til gæster.

Til 4 personer, 70 min

4 store kyllinglår m overlår

2 løg

2 pebergrugter

5 fedhvidløg

1/2 bakke champignon

2 hønse boullion

4 dl vand

2 spsk maizena

400g grønne bønner

4 spsk revet manchego

8 spsk fløde

1 spsk røget paprika

1 spsk sød paprika

1 tsk løg pulver

2 spsk Sonya

1 tsk salt

1/2 tsk peber

Sæt ovnen på 225 grader. Bland røget paprika, paprika , salt og peber med Sonya og 2 spsk vand. Pensel kyllinglår på begge sider og stil til side. Skræl løg og del i 12 både, skræl hvidløg og snit i fine skiver. Vask og del champignong i kvarte. Vask og skær peberfrugter i store tern.

Tag et stort ildfastfad frem i bunden lægges løg hvidløg, peberfrugt og champignon ovenpå placeres kyllinglår. Sæt i ovnen i 15 min og skru så ned for varmen til 200 og tilsæt vand. Steg nu videre i 40 min. Efter 40 min, hældes den dejlige smagfulde sky fra, sammen med alle grøntsagerne og over i en dyb pande og bring i kog. Tilsæt fløde efter 5 min. Lan en jævning af maizena og lidt vand. Kom revet manchego på kyllinglårne og giv dem 5 min ved 225 grader

kog fuldkornsrisene efter anvisning , de grønnebønner overhældes med kogende vand og 1 tsk salt, lad dem stå i vandet 4-5 min før vandet hældes fra.

Jeg har sparet 1 spsk fedt fra frokost og har derfor ristet 1 spsk smuttet mandler til at komme på toppen.

Min sense portion :

Hf 1-2 peberfrugt, løg, grønnebønner

Hf3 et kyllinglår

Hf4 1/2 dl fuldkorns ris

Fedt: 1 spsk manchego , 2 spsk fløde

Rigtig god fornøjelse , der er billede på snart jeg er tilbage i Snogebæk.

Ps En fantastisk behandling man får her, super serviceminded informativ personale. ❤️❤️❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidder på akut Bornholm Beklager forsinket opskrift