Madplan til Sense kur

Kylling schnitzel m. grønærter, bønner og braset knold

img_0972

Til 4 personer 35 minutter

 

Kyllinge schnitzel 

4 kyllingebryst

2 æg

1 dl rasp

1 tsk salt

1 tsk paprika

1/2 tsk peber

2 spsk oliven olie

2 spsk smør

Flæk kyllingebryster fra midten og ud, sådan de åbnes op ala en sommer fugl (se billede) og bank dem fladere

img_1387

Bland rasp med krydderier og kom i en frysepose

pisk æggene, vend kylling i æg, lig bryst i posen med rasp og ryst, placer på skære bræt oggentag med de andre tre kyllinge bryst.

varm en pande op og kom først olie og så smør på, det er meget store schnitzel, så du kan nok kun have en på af gangen, jeg anbefaler derfor at du sætter din ovn på 100 grader, sådan at du kan ligge dine schnitzelen derind. Steg schnitzel ca 3 minutter mellem varme på begge sider også i ovnen.

Braset knold (Du kan supplere med kogte kartofler Hf4)

1 knoldselleri, 2 hvis de er små

2 oliven olie 2 s,ør

salt og peber

I en gryde kommes skrællet og halveret knoldselleri i, kog i saltet vand i 12 minutter. Tag selleri op  af vandet Og skær i mundrette tern, steg i smør og olie, husk at krydre med salt og peber. Hæld ikke vandet ud

img_1389

Grønærter og bønner

3 dl frosne ærter

4 Håndfulde frosne grønnebønner

2 spsk smør

1 tsk salt

Tag gryden du har kogt selleri og bring i kog, kom bønner i og lad dem koge i 3 minutter, kom så ærter ved og lad dem koge i 2 minutter.

Bon appetit, revet peberrod igen dreng vil også gå hertil, eller en sky sauce på boullion terning.

ps: jeg kunne kun spise halvdelen af den schnitzel , den er meget stor, men så har jeg jo til en dejlig burger i løbet af ugen (frokost) eller udskåret og som nuggets 😀

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan til Sense kur