Sense kost madplan uge 14 – Gastrosita
Lamme culotte m. blomkåls tzatziki og bagte rødder

Sense kost madplan uge 14

93693fb6-d18a-4e54-b825-f691486716d1

Sensekost madplan uge 14 (4 personer)

Påsken er næsten slut, jeg har haft skønne gæster, lavet en masse god mad, drukket lidt god vin og enkel sjus. Jeg har gjort mit bedste for at spare mine håndfulde til de forskellige arrangementer, og jeg er stolt af min præstation. Ingen kg på,ingen tabt, men er blevet et skulderklap riger og har gjort det rigtigt.

Vi har haft besøg af vores skønne store børn, vi har hygget med den lille, som har haft lege aftaler næsten hele ugen, jeg har fået ryddet op alt i hendes overtøj, regntøj, flyver dragter osv. Jeg har fået gjort rent, jeg har testet vegetar opskrifter til Olivia og min nye blog… Vi skal nemlig til, at have en lille blog sammen, hvor vi vil lave sundere madpakker, snack, bagværk og drikkelse til børn og unge.

Vi vil forsøge, at gøre det lettere og mere spændende, at spise grønt og godt. Vi vil lave vores egn pålæg, men vi vil også købe det gode pålæg i butikkerne. Så vil vi lave sunde søde snack, til den sene efter middags sult. Vi vil lege med former og og texture, og tro mig, vi er ikke altid enig hvad den skal stå på.

Men nu skal det handle om denne uges Sense kost madplan. Normalt vil mandagen være kødfri, men i anledning af påsken har jeg byttet lidt rundt.

Er det første gang du kigger forbi bloggen, så hjerteligvelkommen til.

Læs nedenstående, der får du svar på de fleste spørgsmål, er der ikke det du søger, så spørg endelig.. NB: husk at kigge på min liste med spisekammer ting, som jeg stort set altid har hjemme.

 

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Denne ugentlige SENSE madplan med aften måltider, er både børnevenlig, varieret og den er lavet efter Sense kur principperne. Og lad dig nu ikke skræmme af alle de spændende grøntsager og nye opskrifter den byder på. Vi er 2 voksne og vores datter på Olivia på 5år. Jeg får næsten altid resterne til frokost, eller vi fryser ned, så har jeg til mig selv, når de to andre vil have junk.

Madplanen er til 4 personer og den måles i voksen portioner. Hver ret har en gennemsnitlig kost pris på 130 kr. Madplanen er på 5 dage. Jeg har valgt at lave den på den måde, fordi jeg kan se Sense synergi effekten, i det mindre madspild og økonomiske.

Det kan være uoverskueligt altid, at skulle lave et Sense måltid, eller tænke Sense ind i hverdagen, i hvertfald indtil det ligger på rygraden. Derfor er det rart, at stå op, og der allerede er lavet frokost.. Tag fx. Uge 39 kylling i appelsin og kanel. Jeg lavede resterne om til en skøn salat dagen efter. Resterne af ratatouillen brugte jeg i en æggekage om morgenen.

Så hvis du/ i ikke er 2 voksne og 2 teenagere, så brug dine rester, i madpakker og morgenmåltider. Er det gryderetter , så som boller i karry, gullasch etc. Så frys ned i en Sense portion til dig selv.

Er du alene på Sense så halver opskrifterne, og du er lige så godt dækket ind.

Mit råd til dig, som er på Sense, ny eller gammel. Når du nu har din og familiens aftensmad på plads med denne madplan. Så tænk dine andre måltider ind. Få brugt evt. rester af råvarer

Her er ugens måltider  link til opskrift. Jeg har samtidigt gjort det let for dig, og sat Sense opdelingen på opskrifterne. Hver opskrift afslutter udover med Sense kassen over måltidet, også med en kost pris, så er øonomien også med.

Har du endnu ikke stiftet bekendskab med Sensekuren, vinder af en Tv2 program En kur der dur og Danmarks absolut nye livsstil, som skaber resultater, tag et kig på Sensekost

 

 

Mandag; Lamme culotte m. blomkåls tzatziki og bagte rødder

 

Tirsdag; Spinat salat med sød kartoffel og masala dressing

 

Onsdag; Smørstegt rødspætte m. kærnemælk sauce og bønner

 

Torsdag; Far laver saucen, Spagetti bolognese med syltet svampe salat

 

Fredag; Stegt flæsk m.hasselbagt og fløde sauce

 

Lørdag; Kylling i mango m/ raita og naan

 

indkoeb-uge-15

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lamme culotte m. blomkåls tzatziki og bagte rødder