Zuchinni Carpaccio

Semi- tørret tomater

img_0705

Mine tomat planter bugner allerede af små søde tomater, og i weekenden var jeg ude og kokkerere til et større selskab og i den forbindelse var jeg forbi min grønt leverandør og checke råvarerne, og han smed et bud på røde danske økologiske og orange daddel tomater, som jeg ikke kunne sige nej til. Så jeg endte med at lave en ekstra ret til kunden. I en skøn portion semi- tørret tomater, og en tomat løg chutney, som bare er for perfekt til både burger og hotdogs… De semi tørret skal uden tvivl på hjemmelavet margarita pizza med frisk mozzarella og ruccola , muuuuuummmmms ❤️

Til 3 glas ca. 500g semi- tørret tomater

1,5 kg orange daddel tomater eller røde

4 spsk. Oliven olie

1 spsk. Oregano

1 tsk. Salt

Sådan gør du:

Skyl og halver tomaterne, vend med olie og krydderier. Tænd din ovn på 110 grader varmluft. Fordel tomaterne på 3 bageplader med bagepapir, sørg for de ikke rør hinanden tomaterne. Bag i 2img_0707

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zuchinni Carpaccio