Protein pastasalat m. rejer – Gastrosita
Spinat pande #meatfreemonday

Protein pastasalat m. rejer

img_0382

Sensekur madpaln, Tirsdag: Protein pasta salat m Rejer (4 personer) 20min

Jeg har aldrig før prøvet denne form for pasta lavet på linser, men vores datter er som så mange andre børn rigtig glad for pasta, jeg er egentlig også. Der er bare det at det mætter ikke særlig længe. Desuden er linser, bønner osv. faktisk rigtig sunde, og en god måde at få proteiner på. Det skal bare ikke forveksles med lowcarb osv. da derstadig er ligeså mange kulhydrater som i hvede pasta. Det påvirker dog ikke blodsukkeret på samme måde, og er langsom optag lig. Vigtigst for mig er nu smagen og det smager faktisk rigtig god, og kommer til at blive mit nye fyld ikke bare i salalter men også diverse supper.

img_0381

Jeg ved godt jeg har nævnt det før, jeg er ikke til kolde optøet rejer, kun pil selv rejer, men de smager også helt anerledes. Jeg har decideret trauma fra barndommen hvor vi var ude og besøg nogle af mine forældres venner, også fik vi serveret en rejemad med optøede små lede seje ildelugtende rejer….. NEJ TAK. Mit favorit mærke er og vil altid være Launis, det er dem på køl, i en spand og ligger i væske. Hæld dem i en si, lad lige det værste dryppe af, lad dem blive i sien over en skål og lad dem så dryppe helt af på køl…  Og tag bare deres Skagens Gourmet rejer, de er fantastiske…. Og nej dette er IKKE et sponsoreret opslag 🙂

Ingredienser:
500g rejer (Launis i vand)
1 iceberg salat
1 bundt asparges
1 dusk dild
2 dl ærter
Salt
3 dl rød linse pasta skruer

Dressing:

8 spsk cremefraiche 18%
8 spsk. Fraiche 9 %
1 tsk. Paprika
4 spsk. Beavaius ketchup
1 spsk. Citron saft
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
2 spsk. Sukrin gold

 

Kog pasta efter anvisningen, gerne med 1 spsk. smør og salt i vandet. De sidste 2 minutter kommes aspargesene i sådan de lige koger med. Hæld vandet fra og lad det køle. Snit iceberg salat. Bland alle ingredienser til dressingen, husk at smage til.

HF1-2 asparges, ærter og salat

HF3 rejer

Hf4 line sepasta

Fedt: 2 spsk. cremefraiche 18%

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinat pande #meatfreemonday