Pesto bagt lyssej og ratatouille – Gastrosita
Sunde Kold hævet kålboller

Pesto bagt lyssej og ratatouille

image

Så er det blevet den tid på ugen, hvor den lokale fiskehandler skal have besøg. I dag skal der købes 4 stykker lyssej som skal pestobages i ovnen. Hvert stykke skal veje 120g som minimum, gerne 140-50g. Retten er hurtigt lavet, og den er frisk og let med alle de skønne grøntsager.

Pesto bagt lys sej m/ quinoa ratatouille
600g -800g  lyssej eller anden hvid fisk
4 spsk. Tomat pesto

3 spsk. Olivenolie
1 squash
1 aubergine
1 stort løg

2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 dåse flået tomater

salt

peber

paprika

Timian
1 grøntsags bouillon
100g quinoa

Sådan gør du

vask og snit alle grønt sager i  mundrette stykker, hvidløget snittes fint. I en gryde svitses alle grøntsagerne af sammen med salt, peber, paprika. Start med løg og hvidløg, så aubergine, peberfrugt og squash. Hæld så quinoa i og vend godt rundt. Kom de flået tomater i. Fyld dåsen med vand, hæld over sammen med bouillon. Hæld det hele i et ildfast fad og bag i overen i 25 min. Ved 180 grader varmluft. De sidste 10 min. Bages fisken med.

Del lyssej i 4 lige store dele. Smør versiden med pestoen spsk 1 spsk hver.

image

På min Sense tallerken er der. 2 store grydeskeer med ratatouille , og et stykke fisk

Hf1-2 Ratatouille

Hf3 lyssej

Hf4 en halv håndfuld i form af quinoa

Fedt 1 spsk pesto,  næsten 1 spsk. Olivenolie

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sunde Kold hævet kålboller