Sunde Kold hævet kålboller

Pesto bagt lyssej og ratatouille

image

Så er det blevet den tid på ugen, hvor den lokale fiskehandler skal have besøg. I dag skal der købes 4 stykker lyssej som skal pestobages i ovnen. Hvert stykke skal veje 120g som minimum, gerne 140-50g. Retten er hurtigt lavet, og den er frisk og let med alle de skønne grøntsager.

Pesto bagt lys sej m/ quinoa ratatouille
600g lyssej
4 spsk. Tomat pesto

3 spsk. Olivenolie
1 squash
1 aubergine
1 stort løg

2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 dåse flået tomater

salt

peber

paprika

Timian
1 grøntsags bouillon
100g quinoa

Sådan gør du

vask og snit alle grønt sager i  mundrette stykker, hvidløget snittes fint. I en gryde svitses alle grøntsagerne af sammen med salt, peber, paprika. Start med løg og hvidløg, så aubergine, peberfrugt og squash. Hæld så quinoa i og vend godt rundt. Kom de flået tomater i. Fyld dåsen med vand, hæld over sammen med bouillon. Hæld det hele i et ildfast fad og bag i overen i 25 min. Ved 180 grader varmluft. De sidste 10 min. Bages fisken med.

Del lyssej i 4 lige store dele. Smør versiden med pestoen spsk 1 spsk hver.

image

På min Sense tallerken er der. 2 store grydeskeer med ratatouille , og et stykke fisk

Hf1-2 Ratatouille

Hf3 lyssej

Hf4 en halv håndfuld i form af quinoa

Fedt 1 spsk pesto,  næsten 1 spsk. Olivenolie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde Kold hævet kålboller