Sense kur Tortilla pizza

Nyfortolkning af Valentines dag❤❤❤❤

img_0788

Ja ja ja, hids i jer bare op, kom af med galden om at Valentines dag er en amerikansk tradition og lavet af blomster handlere…. og hva så, den styrker vores detail handel og restaurations branchen, og det er da ikke en dårlig ting.

Vi har dog valgt en måde at fejre hjerternes dag og kærligheden. Hans og jeg var valgte at fejre lørdagens Valentines fest på Chateu med Hans’s datter og hendes skønne kæreste Lasse, en aften med sjusser dans og champagne, også inden vi ankom til festen. Det var vores måde at sige vi elsker jer på, og vi gør det rigtig meget, derfor deler vi denne aften med jer.

I går fejrede vi så på forskud sammen med vores rigtige gode venner Tina og Martin… Vi lavede mad sammen, hyggede fik lidt vin, Tina og jeg startede med dejlig veninde frokost, og Hans slog sig til, han og Tina stod for desserten… Tinas mand hentede pigerne i børnehave og da alle var samlet, og vi havde travlt i køkkenet legede Martin med børnene… Så en skøn mandag, med et godt glas mandags vin.

Menuen stod på en ny fortolkning af en gammel 80r klassiker til forret, og hovedretten startede jeg med at tilberede i lørdags, og desserten var en klassiker dog med en ny udfordring i.

Jeg når ikke at ligge alle opskrifter op, da min skønne storesøster og niece er på vej for at Valentines hygge med Olivia og jeg i dag… men her er billeder af menuen fra i går, alle opskrifter kommer på i morgen.

Glædelig Valentines dag til jer alle❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Maskeret blomkål:

img_0788

Hovedret:

Svinekæber i sous vide (48 timer) selleri på 3 måde og portvins reduktion

img_0789

Dessrt:

Cheesecake kuppel med kirsebær og hibiscus glace

img_0790

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense kur Tortilla pizza