Min 4 årig på Sense kur – Gastrosita
Sense kur, Smørrebrød m. torkerogns deller og dild creme

Min 4 årig på Sense kur

img_1327

Vi har den skønneste lille charmetrold på 4… naaeeeiiijj 4 og et halvt som Olivia altid retter os for tiden. Hun er smuk, intelligent, og et rigtig omsorgsfuldt barn ……. også elsker hun mad.

og hun elsker også at få lov at gøre det samme som hendes mor. Jeg følger jo Sense kuren og har gjort det i igennem længere tid, skrevet kogebog afholder madskoler i Sense, og udvikler Sense relevante opskrifter… også er jeg jo nørd, når det gælder om at samle og anrette, og vælge hvad som skal på tallerkenen…. Og det gør indtryk på vores datter. Hun ved ikke at jeg spiser det for at tabe mig, eller at jeg altid har været ked af min størrelse, eller at jeg er for tyk…. hun synes hendes mor er dejlig, PUNKTUM

Olivia høre mig snakke om sund mad, hun ser det jeg spiser til morgen og til frokost i weekenderne, og hendes aftensmåltid er jo det samme som vi får…. OG her til morgen, sker der noget fantastisk.. Olivia kommer ud til mig i køkkenet, henter hendes skammel så hun kan nå køkkenbordet, også siger hun; Jeg laver lige min egen Sense tallerken mor ( for god skyld, hun aner ikke hvad Sense er, men har hørt mig snakke om Sense tallerken) Jeg spørg hvad der skal på, og Olivia siger, mens hun med fingrene gør klar til gestikulere håndfulde. Jeg skal have en håndfuld grøntsager måske 2 hvis jeg kan spise det, så skal jeg have 1 håndfuld putteniner (proteiner) , og 3 stykker chokolade.. jeg er ved at flække af grin, og det ren kærlighed. Så jeg spørg, hvor 3 stykker chokolade…. eeeiiijj mor, ved du ikke at det kan tælle som fedt i Sense….. så får jeg lige et mega øjenrul fra hende, og et lille smil… Jeg fortæller vi har ikke noget chokolade, men peanutbutter.. Og  Olivia vil så gerne have: Agurk, banan, blåbær, ost og knækbrød med peanutbutter…. Så det stiller det frem til hende på bordet, og hun begynder at anrette hendes tallerken… og det var på så dejligt. Tænk jer bare ved at jeg gør det, så følger hun , det er jo fantastisk, men også noget at tage til eftertanke….. rigtig gode vaner, smitter, det gør de dårlige også, og ordsproget ” Monkey see, monkey do” det passer sku meget godt…Nej det var ikke en korrekt Sense tallerken, men det var en lille pige, som gerne vil være og gøre som sin mor❤

Det har jo så også sat tanker i gang hos mig, nok også derfor jeg har valgt at skrive om det…. Olivia skal på ingen måde tabe sig, hun er helt perfekt…. Det er mig som skal og…. Jeg ønsker ikke at tabe mig, fordi jeg vil se godt ud,… jeg vil gerne tabe mig, sådan at jeg kan leve et langt liv med Olivia, min skønne kæreste og kommende mand…. Jeg vil være der for dem jeg holder af, også som 88 årig, og jeg vil være aktiv, sjov og underholdende… Ikke en som ikke kan selv, fordi jeg ikke har passet på mit helbred… vigtigst af alt, jeg vil være et godt forbillede for min datter… Jeg vil gerne give hende gode vaner….

6 kommentarer

 • Pernille

  Hvor herligt 😍
  Og du har så evigt ret, de spejler sig i alt vi gør og siger! Nyder din blog og dine skønne inspirerende opskrifter, tak !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Tak til dig 💚👍

   Bedste hilsner

   Laila… uge 10’er nu klar og på bloggen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun lyder sød og omsorgsfuld (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hun er skøn og det er alle børn jo, og deres sind er skønne og uskyldige og fyldt med kærlighed og omsorg…. Rigtig god weekend og tak for de du kommenterede

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er det første gang, at jeg lige ramler forbi din blog – og jeg aner ikke hvad sense-kuren er. Selvom hendes tallerken ikke var korrekt, synes jeg den lyder helt fantastisk, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Det er den også… hun mangler lidt proteiner for at den er korrekt, men vil hellere lade det være på hendes præmisser, så længe vi holder os på den rigtige side af… 😀 Og tak fordi du kiggede forbi, … dont be a stanger

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense kur, Smørrebrød m. torkerogns deller og dild creme