Mexico møder Indien i en super lækker morg/frok-ret også er den Sense – Gastrosita
3 Retters Valentine menu, Sense tilpasset

Mexico møder Indien i en super lækker morg/frok-ret også er den Sense

12715708_10153974609754697_944076956133886783_n

I Mexico laver man en skøn spicy morgenmads ret som hedder Huevos Rnacheros. En skøn ret med tomat, peberfrugt, jalapenos og æg. Tror faktisk også jeg har set en opskrift med bønner eller kikærter. Nu bære denne ret præg af både Mexico og Indien.  Faktisk aner jeg ikke, hvad man spiser i Indien til morgenmad, har endnu ikke haft fornøjelsen af at vågne op i det land.  Så det må jeg jo finde ud af.

Google er jo altid godt. Ikke rigtig noget på dansk, men under en søgning på engelsk kom der nogle fantastiske vegetariske opskrifter frem og flere på fuldkorns fladbrød, også er de pjattet med en eller anden gæret kage, SÅ…. der er noget som skal testes af.

Her til morgen havde jeg lyst til lidt mere pang og aktion, end et blødkogt æg og hjemmebagte grahams bolle med ost. Samtidigt, så lever jeg efter Sense, og der skal godt med grøntsager til….. og jeg ved, at i aften skal vi ud at spise. Min søde svigermors “ven” har inviteret hele familien i anledning af at han fyldte 70 i sidste uge…. Hvorfor kalder ældre damer deres “kærester” for En “Ven”, nej den, må jeg tænker over en anden dag.

Du skal bruge til 2 personer;

1 fed hvidløg

1/2 rødløg

2 forårsløg

1 håndfuld sødkartoffel

1 håndfuld grønnebønner

1/2 grøn peberfrugt

1 stor håndfuld groft revet rødbede

1/2 dåse hakket tomater

4 friske cherrytomater

4 æg

1/2 tsk.Tørret chili

1/2 tsk. garam marsala

1/2 tsk. rød paprika

Salt og peber

3 spsk revet ost

 

Startmed at snitte løg i tynde både, skær hvidløg i tynde skiver, skær sød kartoffel i rektangel tern 0,5cm tykke og 2 cm lange, peberfrugt i tern, riv rødbede på den grove side. Svits løg og hvidløg, tilsæt salt og peber, kom sød kartoffel ved, skru ned og lad det stege 3 min. Tag så dine grønne peber, 2/3 dele af de fint skåret forårsløg, tørret chili og garam marsala, og lad det stege videre ved middel varme i et par minutter. Kom nu de hakket tomater og grønne bønner ved. Lad retten simre i 3 min i panden kom så revet rødbede i. Tag panden af og lav 4 fordybninger, kom osten udover hele retteten, og slå æggene ud i fordybningerne. Bag i ovnen på 200 grader varmluft i 8 min. Jeg havde lige en 3 årig som mente at vi skulle danse til “let it Goooo”, så fik givet min 3 minutter for meget, det skulle have været med blød æggeblomme.

12717858_10153974611809697_8391209211661782114_n

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Retters Valentine menu, Sense tilpasset