Tapas “Torsta camarones”

Medister og rødkålssalat

36d7ede7-ee74-4c1a-9e19-c7f2e8ec6d74

Medister m. Rødkål og clementiner; 4 personer, Tid; 20 min.

Medister er ikke noget vi får særlig ofte, men vi får det og Olivia elsker det. Det er den ting hun spiser mest af, 3-4 stykker.  Jeg kan også lide det, også er det hurtigt lavet, og har man fundet en man rigtig godt kan lide så når man langt. I Horsens hvor jeg er vokset op, havd vi; Slagter Henriksen, og hans medister den var bare go..  Vi får den ofte med en god salat og en Skive rugbrød til.

Du skal bruge;

500g medister
2spsk. Smør og 1 spsk olie til stegning
400g rødkål
4 forårsløg
1,5 clementiner
5 spsk. Mandler

Dressing:

2,5 dl græsk yoghurt

Saft fra en halv clementin

salt

peber

Sådan gør du :

Steg medisteren i olie og smør, nogle koger deres medister inden de steger det gør jeg ikke. Jeg steger den ved middelfartere og vender den ofte. Det tager 12-15 min

de68a6f4-adee-4ea8-b1d9-53c01bb9a95c

Snit rødkålen fint, har du andet grønt i køleskabet, så kom det i. Jeg havde en grønkål, som jeg fik puttet i og lidt feldt salat, og fik lavet nok til dagen efter. Snit forårsløg. Skær blommen i tynde både, skræl clementin og skær i skiver. Rist dine mandler og hak og vend rundt i salaten

Rør yoghurt med saften fra den halve clemting og smag til med salt og peber.

Jeg spiste 3 stykker medister (5 cm stykker), 2 meget store håndfulde salat 3 spsk. Dressing. og 1/2 Skive rugbrød med smør

 

Min Sensekasse ser således ud;

Hf1-2 Rødkål og forårsløg

Hf3 medister

Hf4 blomme, clementin og 1/2 Skive rugbrød

Fedt: smør på brødet, mandler og stege fedt (ca. 2 totalt)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tapas “Torsta camarones”