Sticky shrimp nudelsalat

Malibu konfekt kugler

caed281f-02cf-4d66-bff5-71d7ff3c301c

Rom, kokos, marcipan og hvid chokolade, whats NOT to like… jeg er i hvertfald vild med min nye Malibu konfekt opskrift…. og ja investere bare i en god Zacapa rom… er du ikke til alkohol, så køb romessens. … men med en god Zacapa, har du også til en skøn jule toddy, den får du også opskriften på her på bloggen, også har du altid en god rom i skabet, til en hyggelig sjus… og tro mig, det er svært at finde en bedre rom.

300g marcipan

4 spsk. Revet kokos

5 spsk. Zacapa rom eller 2 spsk. Essens

200g hvid chokolade

2 dl revet kokos til at rulle i

Rør de 4 spsk kokos med rom, lad det stå 30 min før du ælter det ind marcipanen . Form 35 kugler , smelt den hvide chokolade og dyp og drys med kokos. Lad chokoladen stivne inden de kommer på dåse.

zacapa-flaske

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sticky shrimp nudelsalat