Lyn syltet græskar med rødløg og tranebær. – Gastrosita
Lyn hurtigt, super lækkert tilbehør til julefrokosten

Lyn syltet græskar med rødløg og tranebær.

_20151210_153717

Lidt mere tilbehør til julebordet

Det her er en lille let krydret sag, som skal serveres til min Anderilette på lørdaDen skal tilføre syre, sødme og et lille spark til den lidt fede rilette.

Og som nævnt tidligere så elsker jeg tilbehør, denne er også vanvittig god i en flæskestegs sandwich.  Og endnu bedre det tager ikke mere end 10min at lave, dog har det godt af at stå 24 timer.

 

Du skal.bruge

Græskar snittet i mm skiver, gerne lange 200g

1 rødløg,  skåret i tynde skiver

4 tynde skiver frisk ingefær

1 håndfuld tranebær

5 peberkorn

2 dl sukker

2dl vand

2dl eddike.

Læg græskar, løg og tranebær op i sylteglasset. Tag en kasserolle og put resten af ingredienserne op i og kog langsomt op. Hæld nu den krydret væsker over og luk glasset.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyn hurtigt, super lækkert tilbehør til julefrokosten