Kylling schnitzel m. grønærter, bønner og braset knold

Lun grønkåls salat med svampe og bacon

img_0974

Sense egnet opskrift

Grånkål er en lækker vinter spise, som har så mange muligheder, jeg vil forsøge mig om et par uger at plante frø, sådan at jeg i løbet af sommeren kan få glæde af spæde blade af grønkål.

Denne lille lune salat, er et resultat af et mig i køleren sidst på ugen, og med den viden, det kan godt blive kedeligt… men med frisk stilke grønkål og en halv bakke med blandet svampe og almindelige champignon og lidt bacon, er alt jo godt… og den her er røget ind på favoritliste, så spiste den igen i dag.

Du skal bruge

2 håndfulde frisk grønkål

1 lille porrer

2 håndfulde blandet svampe eller champignon

1 spsk oliven olie

60g bacon ( jeg er ret Bild med slagter Aalbæk )

salt og peber

1 tsk grov sennep

2 spsk cremefraiche

Sådan gør du 

start med at stege bacon tern langsomt, og lad dem blive sprøde, tag bacon af panden uden at fjerne fedtet, kom olien på panden og sautere porrer og porrer 5-6 minutter kom salt og peber på sammen sennep og cremefraiche og en lille smule vand ca1/2 dl, skru så helt ned og kom cremefraiche ved, vend godt rundt og tilsæt grønkål og lad den blive vendt rundt i retten, lad den stå på svag varme 2 min.

Anret med bacon på toppen og friske urter

 

Hf1-2 grønkål, svampe,porrer

hf3 bacon

hf4 ikke nogen

Fedt olie og cremefraiche

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling schnitzel m. grønærter, bønner og braset knold