Ærte risotto m/ bacon og blomkål

Lun blomkålssalt

img_0529

Bllomkål er bare en skøn grøntsag, som bare virker til alt. Jeg er vild med den. Denne opskrift, er lækkert tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ eller som tilbehør til andre vegetar retter. Den tager 10 minutter og lave. Jeg har toppet disse med soya ristet solsikkekerner.

Tilbehør til 4 personer, arbejdstid 10 min.

1 blomkål

2 tsk. Gurkemeje

50 g smør

1-2 spsk. Ristet solsikke kerner

 

Bring en gryde med 1 tsk. gurkemeje og let saltet vand i kog. Del blomkålen i små buketter. Og kog dem i 2 min, hæld vandet fra. Smelt smør på panden, kom 1 tsk. Gurkemeje i smørret og blomkåls buketter. Steg nu ved medium høj varme. De må meget gerne få lidt stege skorpe hist og her, så lad være med at bende for meget rundt.

img_0530

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærte risotto m/ bacon og blomkål