Lav din egn snaps – Gastrosita
Amarena konfekt

Lav din egn snaps

e587467c-d459-4e29-bd43-46721f8df596

Nogle er og nogle er ikke til snaps, jeg er, og jeg er til snaps ved stue temperatur. Jeg er til snaps lørdag frokost, til et godt stykke smørrebrød, til fiske bordet, til osten og til min sushi ….

Den her er lavet til at nyde til julekonfekten, til osteforretninger og til risalamanden juleaften. Der vil også være amaretto og en god portvin på bordet, men den her er bare så god, også let at lave. Den skal ikke stå i flere måneder, eller år. Jeg har lavet den af resterne fra min amarena kirsebær konfekt. Og det eneste du skal gøre er.

Kæbe et glas basis snaps, det er helt uden smag, ingen kommen ingen dild ingen dikkedar. Så kommer du 1,5 dl amarena saft fra kirsebærene i, skruer låget på, og næste dag er den klar. Jeg har lavet min nu, og den bliver ikke dårligere af at stå i et par uger, men på ingen måde et krav. Ønsker du den ikke så sød, så kom istedet, 12 drænet amarena kirsebær i snapsen og lad den stå 3-4 dage.

og bum kirsebær snaps.

8c31a1d8-04ee-4cfc-a76b-7c9ae48ca375

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amarena konfekt