Kylling salat med estragon creme, rugbrødscruton og stegt fennikel – Gastrosita
Estragon kylling med rodfrugtemos, sky sauce og grønne bønner

Kylling salat med estragon creme, rugbrødscruton og stegt fennikel

DSC_0430

Jeg er ved at være halv god til det der med at få brugt alle indkøbte grøntsager samt evt. rester af kød, fjerkræ og fisk. Denne salat er planlagt efter at få brugt resten af estragon kyllingen fra i går. Og i morgen skal skroget koges med resten af den fond sammen med et stykke bacon. Så har vi til en fantastisk kartoffel, asparges suppe med jordskokker på søndag….. Men lad os starte med denne salat.

 

Du skal bruge følgende; 2 personer

200 g kylling,  kogt eller stegt

Halv spidskål

2 håndfulde grønne bønner

1/2 rødløg

6 daddel tomater

 

Estragon creme

2 spsk frisk estragon

1 tsk dijonsennep

1 tsk søde sennep eller honning sennep

1 dl cremefraiche 5%

1 spsk mayonnaise

Saft fra 1/4 citron

Rugbrøds Crutoner 

1 skive rugbrød

1 tsk oliven olie

Røget salt

 

Start med at blanchere de grønne bønner. Bland alle ingredienserne til estragon creme. Skær kyllingen i mundrette stykker. Steg rugbrød på panden, godt brun på begge side drys røg salt på. Snit spidskål på rødløg og anret salaten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Estragon kylling med rodfrugtemos, sky sauce og grønne bønner