Fyldt portebello m/ bønner og pikant

kylling gorgonzola

2b8a1e63-f130-4c79-a893-561d8a1fe7fe

Kylling Gorgonzola , 4 personer 50 min

Er du cremet saucer, og den lidt skarpe smag fra en god gorgonzola, så vil du elske denne ret. Er du ikke til den, så lav retten  med min blomkåls hollandaise.

Jeg er vild med den, og den smager virkelig godt, der er faktisk ikke så meget hurlumhej i denne opskrift, der er lidt flere elementer som skal laves, men intet som er svært.

 

Du skal bruge:

1 stor sødkartoffel

2 squash

200g champignong

1 bagekartoffel

2 spsk. Olivenolie

2 spsk. Olie til stegning
4 kyllingebryster
4 spsk mel

salt peber og paprika
1 tsk smør
1 spsk sennep
1 dl minimælk
90 g Gorgonzola Cremoso
Salt og peber

**hvis du ikke tror du får brugt resten ag gorgonzolaen, så frys den i portioner til næste sauce eller topping på pizza. Eller smut forbi din lokale ostebutik og køb 90g

e76a273b-f3e1-478e-aa86-42f61b0b5437

Bank kyllingen lidt flad og Flæk kyllingbrysterne i tre fileter på tværs, sådan at du får 3 fileter pr person.  Bland hvedemel med et par drys, salt, peber og paprika.

vaks bagekartofler og den sødkartoffel , skær bagekartofler i mellemstore tern, flæk den søde kartoffel i både. Kom det hele i en frysepose sammen med de to spsk. Olie og ryst. Læg det på bagepapir og en bageplade , drys med salt. Og bag ved 180 grader i 35 min. De sidste 10 min skal du komme squash skiver ind i ovnen og lade dem stege med.

opvarm olien på panden. Ryst kylling fileter en fryse pose sammen med den krydrede mel. Steg fileterne 2-3 min på hver side, snit champignon i tyndeskiver og smid dem på panden hvor kyllingen er stegt på, krydre med salt og peber, rist et parminutter, tilsæt så gorgonzola og lad det smelte inden du tilsætter sennep og minimælken.

 

Hf1-2 champignong, sødkartoffel, og squash

Hf3 kylling

Hf4 1/2 håndfuld bagekartoffel

Fedt: 1,5 spsk fra gorgonzola, og 1 spsk. Olivenolie

aacc5fbb-9c75-4896-ba44-cf78c63370d0

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldt portebello m/ bønner og pikant