Tunmousse pita og asiatisk broccoli

Kylling clubsalat m bacon, karrychips

img_1708

Sensekur madplan torsdag: clubsalat m. Bacon og karrychips

Clubsandwich er jo en cafe klassiker og har været det i mange år, og kvaliteten og indholdet er meget svingende…. men mens alke andre har travlt med at perfektere den bedste, burger, hotdog og pizza, så lad os kigge på club sandwichen, som er spækket med gode proteiner, bacon og sprøde grøntsager…. i den her har jeg ikke pakket den ind i brød, alene af den grund at jeg har fundet ud af, at jeg sover bedre hvis dagens sidste måltid indeholder for meget brød, pasta osv. Lidt er ok, og jeg elsker det…

Jeg skal være helt ærlig, jeg køber altid stort ind af kyllingebryst , så vakum pakker jeg og ligger dem i sousvide kar i 2,5 time ved 62 grader. Også direkte i fryseren. Til de af jer som ikke ved hvad sous vide er, så er det et kar/gryde hvor vandet holder en konstant temperatur og tilbereder kød og grøntsager. Det er en virkelig let måde at få sit kæd og grønt perfekt. Jeg bruger en anova stav og en suppe gryde, eller et specielt kar til større portioner. Og i går morges tog jeg en pakke med 3 stk ud af fryseren. De lå og tøede op i køleskabet hele dagen. Så om aftenen tændte jeg op for grillen, den blev godt varm… også fik de bare 1,5 minut på hver side. Og de er perfekt, grill og røg smag, og vigtigst saftige …. tørre  babser er en killer ….

Du skal bruge:

Torsdag: Club salat m. Karry Chips
3 kylling bryst
8stk. Bacon
1 romain salt ( eller netto har en crisp salat , eeelsker den)
1/2 spidskål
1 pk sugar snaps
1/2 rødløg
1 squash

Chips:
2 skiver rugbrød
1 tsk. Karry
1/2 tsk salt
4 spsk smør

Dressing
8 spsk fraiche 5%
2 spsk stærk mango chutney
1 dl skyr

 

På en pande smeltes smør sammen med karry og salt, rugbrødet skæres i tynde stave, rist det godt og lad det dryppe af på køkken rulle.

På bagepapir og bageplade ligges bacon, steg i ovnen ved 200 grader varmluft i 5-7 minutter indtil brunt og sprødt.

snit kål , løg og ærter, vaske og del salaten i hele blade. Bland alt til dressing, og smag til.

Anret ved at ligge blade i bunden af tallerkenen, så spidskål, og rødkål… grill på grill pande kyllingebryst og tynde skiver squash. Husk at krydre med salt og peber.

Rå kylling bryst steges /grilles i 5-7 minutter på begge sider hvis de er store tykke, ellers 4-5, husk at vende dem ofte. Lad dem hvile et par minutter før du skærer i skiver og placere på salaten.

Jeg ligger en skefuld dressing på salaten, så kylling, så dressing, squash, bacon og rugbrødschips….

Du kan med fordel, tilberede dine lange squash skiver i ovnen sammen med bacon.img_1698

img_1707

Min Sense madkasse ser således ud

Hf1-2 crisp salat, spidskål, rødløg, sugarsnaps og squash

Hf3 kyllingebryst og bacon

Hf4 en halv rugbrød, så en halv håndfuld

Fedt : 1 spsk olie til squash, jeg grillede kyllingebryster , steger du så brug 1 spsk pr. Person.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunmousse pita og asiatisk broccoli