En Sense fyldt bagekartoffel

Smuk og smagfuld forret , kål salat med ost og nødder

img_0675

Hvorfor ikke åbne ballet med en lille smagfuld salat som forret. Den er let, frisk og nemt for dig som værtinde/vært, også er denne jo bare super smuk … men hvad med anretningen, lad nu ikke udseendet skræmme dig, den er super enkel at anrette,  jeg skal nok guide

4 personer

Du skal bruge

6 blade palmekål

1/4 -1/2 rød blomkål

1/4 spidskål

1 æble ( pink lady)

1 pakke Økologisk kløverblomst blåskimmel ost

12 valnødder

1 potte bronze fennikel eller dild

rød skovsyre

Sådan gør du

Træk bladene af palmekålsstokke, riv med dine hænder mundrette stykker af kål og kom i en skål. Del blomkålen i små smukke buketter, smid ikke stok ud, snit i skiver og kom i skålen. Del spidskålen i blade og snit i mundrette firkantet bidder. Skræl æblet og del i 4 både, fjern kernehus og snit i trekantet skiver. Bland det hele i skålen.

Vinagrette

1 spsk Agarve sirup

4 spsk æblecider eddike

2 spsk rapsolie

salt og peber

Mix alle ingredienser, og lige inden servering vender du vinagretten i salaten.

 

Nu skal salaten serveres og portions anrettes, tag 4 tallerkener, læg nu salaten op på tallerkenerne i en lang stribe midt på. Tag nu en teske og lav 5 små teske bidder ost, og placer forskudt på hver side af salaten og enkelt på toppen. Tag 3 valnødder og bræk i halve og læg på salaten sammen med bronzefennikel . Gentag 3 gange mere og du har 4 smukke tallerkner…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Sense fyldt bagekartoffel