Hvordan har du brugt dine rester ??? – Gastrosita
Tikka Masala blomkål m. Palak paneer

Hvordan har du brugt dine rester ???

a92acf92-7f36-4be2-be24-a5975c81647a

I fredags og lørdags spiste rigtig mange hjem i Danmark And, nogle spæddet endda op med en flæske steg, generalprøven til juleaften skulle køres, gæs og ænder skulle straffes for at have sladret om Morten Bisp- og ligesom julen er spækket med enorme mængder madspild, så er Mortens aften også…. Dog ikke her hjemme,vi er blevet så meget bedre til at bruge vores rester i andre retter, ellerbare spise rester. ….Jeg skulle dog lige have min wanna bee kapitalist mand til at droppe hans teenager attitude; JEG spiser altså ikke gammel mad, efter at have banket det ud af ham, og stok fodret ham med diverse rester, han han overgivet sig… han er faktisk ret imponeret. Specielt når det luksus rester som and og flæskesteg. Normalt laver jeg en lækker salat med resterne fra ande-stegen, eller braser på panden sammen med kartoflerne, som er til overs. I år blev dettil de her skønne smagfulde ruller. De kan jo også sagtens laves en dag hvor i har fået helstegt kylling dagen før. Resten af fyldet var det jeg havde i grønt skuffen. Alle former for sprøde grøntsager, salater og kål dur i sådan en rispapirs rulle. Jeg kom lidt hosinsauce og chili i sammen med salte peanuts og sprød andeskind. Så blandede jeg soya sauce med lime saft lidt honning og fint snittet chili.

2e5e8f71-566b-4977-87a2-57c623f9ddae Jeg skrællede og snittede også to jordskokker i julienne, og det er ikke sidste gang de ryger i en risrulle OMG det var nærmest genialt, og smagte helt forrygende,og deres mega sprødhed, var bare så lækre blandet med de salte og de søde i rullen.

Så har du rester og ved du ikke hvad du skal gøre med dem, så håber jeg at det her inspireret dig lidt. Har du allerede nyt dine rester på en anden måde, så smid en kommentar, og del gerne….. Til jul planlæggerjeg en lidt anden brug af anden… Jeg tænker pizza,men mere om det når vi nærmer os

 

Jeg har spist det her måltid som en del af min Sense kur, ogpå min tallerken er der 3 risruller med fyld, der var en del snittet grønt tilbage, og de spiste jeg som salat ved siden af.

Hf1-2 palmekål. hvidkål, jordskokke, gulerod, forårsløg, spinat og agurk

Hf3 and

Hf4 3 stk. ris papir

Fedt andeskind, peanuts

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tikka Masala blomkål m. Palak paneer