Hjemmelavet baked beans Sense kur – Gastrosita
Sense kur, back on track

Hjemmelavet baked beans Sense kur

img_0661

Sense venlig morgenmad

Baked beans er en hurtig og let måde, at blive mæt, også er det heller ikke usundt.. der er dog lidt for meget sukker i købe beans.. Så jeg har eksperimenteret lidt, da jer gerne vil have det let om morgenen ..

Min morgen baked beans kan se sådan ud 

Jeg kommer 3 spsk fulde baked beans i en ildfast portions skål, sammen med 1-2 æg og bager i 20 min i ovnen på 200 grader, alt i mens jeg gør mig og datteren færdig ….  spiser jeg stenten gnave grønt, eller steger hurtigt champignon til, eller revet gulerod …. Andre gange for mine bønner selskab ag en lille håndfuld grønnebønner og æg også i ovnen …. de smager også fantastisk på en fuldkorns tortilla pizza sammen med et par skiver skinke og ost …. Skal det gå hurtigt til aften, for vi dem sammen med snittet og lynstegt spidskål og lidt hakket kød ..

Du skal bruge:

1 dåse røde kidney bønner (drænet)

2 spsk tomat pure

1 lille løg

1 fed hvidløg

1 spsk oliven olie

10 cherrytomater eller andre små tomater

1/2 tsk chili flager (valgfri )

Sådan gør du

snit hvidløg og løg fint og sautere i olien, til salt og peberamt tomat pure, så de små tomater som er skåret i kvarte.. lad det lige svitse før du hælder vandet på, giv det et opkog og kom så drænet bønner i og lad det små simre i 2 minutter.

Kom dem i en beholder som er luft tæt og køl med det samme, så holder de sig 4-5 dage…

Når jeg bruger en 1/3 af denne portion tæller jeg det som 1/2 Hf3 og 1/2 hf1 i mit Sense måltid, derfor spiser jeg også gerne 1-2 æg til eller 1 æg og et par skiver bacon eller anden protein. + 1 1/2 håndfuld grønt mere…

img_0646

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense kur, back on track