Helstegt tandoori kylling med grønkåls raita og sødkartoffel .

Grønkåls raita

685936fb-0de1-4c30-9adf-e5c1b8906e63

Hurtig let og lækkert, og pakket med sund grønkål, det er klart kendetegnene for denne salat, som går fantastisk til krydret retter, og DK favoritten boller i karry. Jeg har fået den et par gange i denne uge til frokost , både med falaffel til og  kold kylling bryst . Jeg kreerede egentlig opskriften til min taandoori kylling, også sad den der bare, og blev ved med at pirre smagsløgene. Sådan er jeg nogle gange, så bliver jeg så pjattet med en ret, at den går igen og igen.

Grønkåls raita; 4 personer som tilbehør

1 agurk
200g frisk grønkål
Frisk mynte
Frisk koriander
1 lime

2 dl græsk yoghurt

1 håndfuld blåbær

3 spsk. risetet pinje kerner

Sådan gør du ;

Grønkåls raita:

Bland 2 dl yoghurt med honning , lime saft og et drys salt, skræl din agurk og skær i tern, snit grønkålen, hvis du altså ikke har købt den færdig snittet. Hak mynte og koriander 10 min før servering vendes det hele rundt, gem lidt urter til toppen.. TOp med blåbær og evt. ristet pinje kerner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helstegt tandoori kylling med grønkåls raita og sødkartoffel .