Tortilla sandwich med hot salsa og tun (sense venlig)

Gratineret kikærter m. frisk mozarella og salami napoli (Sensevenlig)

IMG_20160719_121114

 

Gratineret kikærter med frisk mozarella og salami Napoli

Super simpelt og lækkert, en ret som kan styre lysten til pizza lidt på afveje.

1 person
arbejdstid 10minutter

1/2 dåse drænet kikærter
1 spsk ajvar
1/2 tsk sambal oelek
1 fin hakket soltørret tomat
6 tyndeskiver grøn peberfrugt
4 tyndeskiver salami eller peppeironi
3 tynde skiver frisk mozarella
1 håndfuld cherrytomater på stilk
1 spsk revet parmesan
1/2 håndfuldblandet frisk oregano og basilikum

Ovn 250 grader
Bland ajvar, soltørret tomat, sambal oelek (husk, den er spicy), vend kikærterne rundt i den røde sauce. Beklæd et lille ildfast fad med bagepapir. Kom skiver af grønpeber på, hæld kikærterne over. Læg nu skiftevis salami og mozarella i en lille række henover kikærterne. læg tomater oven på og bag i ovn i 7-8 minutter.

**Ajvar er en tyrkisk/mellemøstlig grøntsags pure/relish, som er lavet på tomat, rødpeberfrugt, auberginer. Den er høj i fedt indhold, dog ikke så meget som pesto. Jeg er vild med den på sandwich, på en god bøf eller lyn svitset spidskål.

I følge Sense indeholder denne ret:

Håndfuld 1: grønpeber og tomater

Håndfuld 3: kikærter og salami

Fedt: Frisk mozarella og parmesan

Smagsgiver: Ajvar, sambal oelek og krydderurter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortilla sandwich med hot salsa og tun (sense venlig)