Ostevaffel og Tomat sødkartoffel suppe og chili oksefrankfurter

En lækker hapser, til et godt glas hvidt

hapser

Nu er det jo lige om lidt weekend også kommer der måske gæster, den her lille hapser er både lækker, smagfuld og kalorielet, også tror jeg den vil smage fantastisk med et glas god hvidvin.

 

Den lange peberfrugt her ligner meget et chili, hvilket den også er, eller peberfrugt om man vil. Jeg har spistden siden jeg kunne gå ud i min fasters marker i Tyrkiet og plukke dem. Den har en skøn sprød konsistens som den holder godt selvom man steger den hårdt af på en pande. Den er på ingen måde stærk, den aromatisk og smagen ligger sig midt i mellem en gul og en grøn peberfrugt. Jeg køber den hos min lokale grønthandler. De har en som er tyndere, den er også fantastisk, den er bare spicy.

 

Du skal bruge en til to lang-peber pr. person, 1 tsk. oliven olie, lidt cheasy fraiche 5%, tørret chili flager, hakket urter mynte og persille, røget salt eller Maldon. En lille håndfuld blandet nødder og kerner, som du rister af på panden. Steg peberne hårdt af på panden, ved meget høj varme, de giver sådan nogle poppe lyde, deskal have ca. 4min i alt. Anret som på billedet. Kan spises både lun og kold.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ostevaffel og Tomat sødkartoffel suppe og chili oksefrankfurter