Eksklusiv SENSE KOST forløb – Gastrosita
Sensekur madplan uge 19

Eksklusiv SENSE KOST forløb

Processed with MOLDIV

Det er svært, at holde entusiasmen nede på e plan, hvor jeg ikke sidder og jubler og klapper i mine små hænder. Smilet har i hvert fald siddet klistret fra øre til øre de sidste par uge…..  HVORFOR ?

Fra den 4/6-2018 starter jeg et SENSE ME VIP samarbejde op med Audrey Casteneda, Sensekonsulent Ida Holm og den fantastiske personlige træner Martin Sejer.

Vi har skabt et helt unikt online Sensekost univers, som følger alle Sense principperne, og som skal hjælpe deltagere  i gang, og videre i  Sensekost forløbet. Et univers hvor vi føre en åben dialog, hvor der er opbakning, hvor du samles op når modet falder, og et univers, hvor du både får din motivator, Sensekonsulent, træner og kok.

Forløbet er eksklusivt og er med begrænset adgang/pladser, dette er ikke et forløb med flere tusind, og det er det ikke, af flere rigtig gode grunde.

En af de vigtigste grunde er synlighed, vi ønsker du skal være synlig, vi ønsker at kunne guide og hjælpe dig, når du rammer muren. Vi vil være der når fantasien slipper op, og  du ikke aner hvordan du fjerner din cravings. Vi vil træne med dig online, vi vil kokkere for dig, og vores fantastiske Sensekonsulent vil dele ud af alle hendes fantastiske råd.

Vi vil hver uge give dig ny inspiration, og vi vil alle bidrage med nye historier og indlæg indenfor for vores kompetencer.

Hvad kan jeg så tilbyde i dette online forløb;

Jeg vil i de seks måneder, inspirere jer med nye opskrifter på desserter, saucer, madpakker, morgenmad. Og det vil være alt fra aftensmad på 10 minutter, Sense til singler, mad til den lille familie, snacks, livretter, gæstemad, nye tekniker og køkken værktøj.

Jeg vil lade jer bestemme ugens ret, I skal bare fortælle mig hvad jeres livretter er.

Jeg vil træne side om side med Audrey, jeg vil tage jer med på mine gåture, jeg vil dele min lille families op og nedture. Turer som de fleste familier gennemgår når MOR beslutter sig for at genvinde sin selvtillid, og begynde at elske sig selv igen, og vigtigst af alt gøre noget for sig selv.

Og nej ikke kun mødre gennemgå disse dilemmaer, nedture og opture. Kvinder gennemgår det, mænd gør det… Vi er bare ikke vanttil at dele dem med andre.

Jeg vil dele min vægt, mit vægttab, mine sejre og nederlag, og jeg vil vise, at jeg kan tæmme de her kg. Jeg har et mål som er 30 kg. Jeg har ikke et mål om at veje 56 kg, eller ligne en supermodel. Mit mål er at tage kontrol, en dag af gangen.  Og jeg glæder mig til at gøre det med alle jer, og med en af branchens bedste Sensekonsulent, personlige trænere og en af Danmarks mest unikke kvinder, som brænder for  Sense, og for at hjælpe, dele og hele.

Hvorfor har jeg sagt ja til dette?

Fordi jeg vil være en del af et eksklusivt og stærkt online Sense hold, et hold som kommer til, at indeholde kvinder og mænd fra hele landet. Personer med helt unikke personligheder, styrker og svagheder, og vi vil alle blive til en stærk energi, som vi alle kan suge fra.

Fordi jeg er klar, fordi jeg er led og ked af ikke at være stolt, fordi jeg ikke vil defineres som erotisk buttet, hvilket er en kategori jeg overskred for længst. Jeg vil være sundere for mig selv, jeg vil leve et langt og godt liv. Jeg vil opleve mine børn blive gift, børnebørn, blive gammel med min dejlige kæreste. Jeg vil leve et liv uden følge sygdomme. Vigtigstaf alt, jeg vil være glad, også indeni…..

Og fordi jeg brænder for Sense, og jeg brænder for dig som vil være med…

SENSE ME VIP er et 6 måneders online forløb, med din helt egn Sense konsulent, kok, træner og motivator. Forløbet koster 899,- Et forløb hvor du får så meget og i en så lang periode, at du trygt kan fortsætte selv. På SENSE ME VIP online forløb for  får du 6 måneder med træner og kok, Sense konsulent og motivator, mode tips og meget mere. Et fællesskab og et værktøj til at ændre din livsstil, og nå dine mål.

På SENSE ME VIP er du i kontrol over din tid, du skal ikke møde op på specielle tidspunkter eller nå til møder. Vi filmer og live optager videoer og indlæg, og du ser dem når du har tid. For lad mig bare være helt ærlig, tid er en af mine fjender.Vi lever i en så travl tid, og mere og mere kræves af os og på den halve tid. Vi ofre ofte os selv og vores selvværd. Nu er det OS tid, det er MIG tid.Og for 3,75 om dagen kan du være med.

Køb dit forløb her

26 kommentarer

 • Rikke

  hej, hvordan fungerer træningen ? Er det hjemmtræning eller program til evt. Center?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Peschcke-Køedt

  Hej herfra
  Jeg meldte mig til for snart 10 dage siden, men er usikker på, hvordan der kommunikeres. Har kun fået en bekræftelse på at der er betalt. Er jeg med og hvor kommer der info?
  mvh
  Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Anette,

   Audrey begynder at lukke ind i gruppen fredag, lørdag og søndag, det er manuelt arbejde, hun skal dobbelt. Checke tilmeldt og betalt osv.

   Inden mandag er du kommet på facebook siden som er 100% lukket og kun for SENSE ME VIP

   GLÆDER MIG TIL AT HILSE PÅ DIG MANDAG

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej, hvordan fungerer træningen? Er det videoer, med hjemmetræning eller få man et program til center? Måske noget helt 3😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Rikke,

   Det er faktisk Kira Eggers som kan svare på det.
   Jeg ved at nogle af videoerne er af Audrey og jeg, vi har hver vores udfordringer med træning… De fleste øvelser kan laves der hjemme…
   Jeg hopper live gå turer, via facebook, hvis man vil gå med kan man også komme til Tåstrup, Vallensbæk og Roskilde … Så gå vi også sammen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lotte Thorup

  Laver du stadig tilgængelige ugeplaner, når I begynder på Sense me Vip

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Lotte,

   Super glad for dit spørgsmål.
   De næste 6 måneder udgives mine madplaner kun i SENSE ME VIP, men du kan hvis du ønsker stadig modtage den.
   Det bliver dog en betalings madplan, da jeg ikke kan retfærdiggøre for de betalende kunder på Sense ME VIP , som har betalt 899,-

   Derfor kommer der et indlæg i morgen, hvor man kan til lede sig et 6 måneders abonnement, hvor man modtager mine madplaner HVER fredag inklusiv indkøbslisten, Sense desserter, og madpakke og reste tips.
   6 måneder koster 249,-kr

   Alle som tilmelder sig abonnementer, vil få sendt mail med opskrifter, hvilket også gør det mere print venlig.

   Bedste hilsner

   Laila

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej,
  Er det kun for personer som er nye i sense. Jeg har været længe på Sense 1.5år men har brug for ny inspiration og motivation til at fastholde og tabe de sidste kilo😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Tina,

   Det er for alle, og ja jeg tror hvis man mangler et sidste spark, og ikke har tiden til at gå fast uge dag om ugen til konsulent, så er det her et godt alternativ… og jeg forbereder dig lige, tror det bliver rigtig sjovt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sander Vecht

  Hvornår ved jeg om jeg er kommet med på “holdet”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Charlotte, Jeg tror vi fik den ordnet på messenger

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Sander Vecht

   Der var gået noget galt med betalingen, men fik den igennem i går 😉 får jeg en mail eller noget andet bekræftende;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Den skulle du meget gerne modtage med det samme, men du skal kontakte Audrey, det er hende som køre projektet…

   Bedste hilsner

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Steffensen

  Hejsa,
  Kan man følge det fra udlandet? Jeg har i perioder problemer med at få de produkter, som der står i opskriftsbøgerne.
  Vh Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Helene,

   Vikan lave den aftale, at når du rammeret produkt du ikke kan finde i udlandet så skriver du til mig på FB, så giver jeg et alternativ… Må jeg spørge hvilket land du er i ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birger

  Hej, Får jeg madplanen for ugen, eller skal jeg selv lave mine madplanen, for det er her det kniber med at finde de rigtige sammensætninger mht protein, kulhydrat og fedt
  mvh
  Birger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Birger,

   Beklager denne uge, er lige lidtpå hovedet for mig.
   Men snup uge 21… Søg på uge nr i søge felt så får du dethele

   bedste hilsner

   Laila

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Igen Birger,

   Det var uge 23, du skulle lade dig inspirere af, her skal du søge på opskriften… men bare rolig, jeg er tilbage næste lørdag med masser af nye og spændende retter

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Er det familie-, børne- og tidsvenlige madplaner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Lone,

   Det er ikke kun madplaner, og ikke altid til en familiepå 4, der er også uger hvor vi køre singel uge. Den kræsne, vegetaren.. Det er for at kunne dække alles behov, detkan ikke gøres på en gang hver uge. Men jeg vil gøre mit absolut bedste for at i alle bliver rustet sådan at madplaner og opskrifter kan tilpasses jeres behov

   Bedste hilsner

   Laila

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej:) skal man være på facebook for at kunne deltage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Charlotte,

   Ja det skal man, vi køre det hele derinde fra
   med venlig hilsen
   Laila

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Stjerneby Halberg

  Så jeg tilmeldt, og glæder mig til at modtage mere info. Jeg er stadig lidt i tvivl om det er dig, Laila, som jeg har købt forløbet hos eller det er Audreys forløb? kh Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Helle, det er hos Audrey, hun har hyret mig dom kok, og opskrifts udvikler, trænings partner, samtale person. Vi kommer til at lave nogle videoer sammen.

   Glæder mig
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Jensen

  Hejsa.
  Jeg vil rigtig gerne være en af deltagerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • gastrosita

   Hej Yvonne,

   Det lyder skønt, vi glæder os til at se dig på vores online hold. Du skal følge link i indlægget, her køber du din plads.

   Rigtig skøn dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensekur madplan uge 19