Gourmet malt bolle

Asiatisk oksehale suppe

img_0497

Når enden er god, er alting godt… er det ikke sådan man siger?

Jeg kan bestemt love jer at denne er faaaantastisk, og spot on , hvis man er lidt små syg, med snue og ondt i halsen…. eller bare har brug for en stor portion kærlighed og tryghed…. det her er comfortfood med stort C også er den Sense venlig

Den kan dog ikke laves mm man først har lavet min opskrift med oksehaler…. ja jeg er ret pjattet med den og kan bare ikke få nok, det også derfor at vi lavede den i lørdags sammen med et skønt venne par. Heldigt for mig var der rester…. 2 stykker vel braiseret hale som lå i den skønneste og mest kraftfulde sky/fond sauce kald det hvad du vil. Alt det her yummie-Ness fik selskab af nedenstående ingredienser og fyld, og det var en smag af himlen…

img_0490

 

Start med at varme det hele op langsomt, tag nu hale stykker op og si væden fra. Kom det tilbage i gryde og lad det små simre med nedenstående… ca 10min ikke bulder koge

3dl fond fra oksehale ret

1 dl vand

1 lime saft her fra

3 skiver ingefær

3 spsk fiske sauce

1/2 tsk tørret chiliflager

 

Jeg valgte nedenstående som fyld

1 håndfuld fuldkorns nudler

1/2 portebello i skiver

1/2 håndfuld edamame bønner

1/2 håndfuld sugarsnaps

1 forårsløg i skiver

1 båd Skive spidskål

1 Skive oksehale

Det her var så lækkert og godt, at jeg er nødt til at lave det igen, bare for også at kunne spise suppen igen….  det er seriøst den bedste måde jeg har gjort brug af rester, mums…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gourmet malt bolle