Wasabi knas Hors d'oeuvres m. røget makrel og nye kartofler

Chorizo salat

img_0657

Chorizo salat er en skøn brunch/buffet eller frokost ret, og en rigtig herrer ret. Min skønne kærester, synes i hvert fald rigtig godt en salat med små krydret pølser.

Den hurtigt lavet og anrettet også er den spækket med skøn smag.

De små spamske krydrede pølser er en af mine favoritter på brunch bordet, de er ikke bare fyldt med kød, men også skønne krydderier som sød og stærk paprika, hvidløg og peberkorn.

Ofte sniger den sig også i når jeg laver paella, da min dejlige mand ikke er den store skalddyrs fan. Så der går vi på kompromis, hver anden gang med fisk, skaldyr og chorizopølse også de andre gange med kylling og chorizopølse.

Chorizoen er også fantastisk i rissotto og på pizza, og har du ikke smagt denne skønne pølse endnu.  SÅ afsti afsted ned i dit lokale supermarked. Denne smagfulde skønne pølse  findes også i salami størrelse, og tørret som ikke behøver tilberedning, og skive skøret i kølerdisken.

 

 

Du skal bruge: Til buffet til 10 personer, eller frokost salat til 4

300g. Små chorizo pølser

2 spsk. Olivenolie

1 bakke ruccola

1/4 bundt bredbladet persille

1 rødløg

1 bæger salat tern

4 spsk. Lagret balsamico eddike

 

Kom olivenolie på en varm pande, lyn steg pølser, det tager ca. 3-4 minutter. Skyld og slyng ruccalo, hak persille og bland med ruccalo. Snit rødløget i super tynde skiver og bland med ruccalo og persille. Anret de stegte pølser på salaten og top med salat ost og hakket persille, afslut med balsamico..

vi grillede de her på spyd ude på gasgrillen, men har efterfølgende lavet den hvor vi stegte på panden.. En spejlæg med blød blomme på toppen er også skønt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wasabi knas Hors d'oeuvres m. røget makrel og nye kartofler