Ovnbagt torsk m/ blomkåls hollandaise

Blomkåls hollandaise

f976f141-5461-408c-91c8-1e262b0ab553

Blomkåls hollandaise

4 personer, Tid; 20 min
500g blomkål
50g gulerod
1 porrer ( kun det hvide)
1 fond du chef grøntsag boullion eller terning
1 citron
1 dl hvidvin eller 3-4 spsk hvidvins eddike
3,5 dl vand
50g smør
Hvid peber

knivspids Cayenne peber

Skræl guleroden og snit i små tern, vask porre og snit i tynde skiver. Del blomkålen i buketter. Riv skræl af citronen, kom det hele i en gryde, sammen med vand, hvidvin og boullion , og lad det småkoge i 15 min. Tag gryden af varmen og tilsæt smør og saft fra den halve citron. Laver du hollandaisen med hvidvins eddike skal den koges sammen med grøntsager og boullion og du skal tilføje 1 dl vand.
Blend den helt glat og smag til med salt, citron og hvid peber.

Saucen går fantastisk til fisk og kylling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagt torsk m/ blomkåls hollandaise