Tortilla calzone m kyllingbryst

Blomkåls gratin

img_0437

Vi køre den ind med meatfree monday igen igen…I sidste uge lykkes det at holde en 100% kødfri dag, morgen middag og aften. Og må indrømme at jeg følte sult, ikke sikker på at det ikke  var psykologisk . Jeg havde det i hvertfald ved frokost og aftenensmaden sommom jeg kunne æde en mammut …. men i dag er det mandag igen, og jeg vil igen holde den kødfri. Så til morgen står den på overnight chia osts, med aveda Spice te, kefir æble og ristet kokos.

Men nu til hvad vi skal have til aften, lyn hurtig aftensmad, mad på 25 min.

Blomkålsgratin og grøn salat

2 blomkål
1 dåse majs
8 æg
150 g friskost
1/2 rødløg
6 spsk revet cheddar
1 bk blandet blade
1/2 agurk
2-3 spsk rasp ( panko)

start med at koge blomkålene i 5 min. I en gryde piskes æg, flødeost og revet cheddar, sammen med salt og peber. Hvis du har et glas soltørret tomat, eller syltet jalapeno, så kom et par skefulde i. Del de nu kogte og afdryppet blomkål med en kniv, jeg skar bare i halv store tern, kom blomkål ned i æggemassen sammen med majs, og fint hakket rødløg. Kom det hele over i et stort ildfastfad.  Afslut med panko rasp på toppen og et drys salt. Bag i en forvarmet 180 grader varm ovne (varmluft i 20 min)

servere med skyllet salat blade og agurk .

Jeg har for hyggens skyld lavet bagt  i portioner.

img_0436

Hf1-2 blomkål, løg, salat,agurk

Hf3 æg

Hf4 majs

Fedt: friskost og cheddar

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortilla calzone m kyllingbryst