Sense kuren Madplan uge 40

Bagt hokaido salat

9cd74764-7a89-45ec-bcd6-b3cd03ec8b99

Jeg er ret vild med græskar og hvert år bliver til nye retter, kager og andet bagværk, jeg har endda lavet en græskar is, krydret med amerikanske pumkinpie krydderier.

Den her lune salat er perfekt til en efterårsdag, og en kødfri dag. Der er ikke meget arbejde i retten men den smager skønt. Sødt, salt, krydret og stærkt fra brøndkarsen.

 

4 personer, 40min

Ingredienser

1 hokaido græskar
Brønkarse
Persille
1 pose Spinat
200g PUK OST (salatost)
1 dåse kikærter

salt

peber

paprika

4 spsk. Oliven olie

 

Vask og skyl græskaret, del græskaret i to halve, og del så hver halvdel i 8 både. Husk at fjerne det bløde og kerner i midten.

Dræn kikærterne og skyl dem. Kom bagepapir på en bradepande, læg græskar både og hæld kikærter udover efterfulgt af olivenolie og krydderier, vend det hele godt rundt. Og bag i ovnen ved 180 grader varmluft i 30min.

Anret de lune græskar på spinaten og top med smuldret ost, kikærter, brøndkarse og persille.

På min Sense tallerken er der:

100g spinat, 4 græskarbåde, kikærter, 50g ost og urter

 

Hf1-2 spinat, græskar

Hf3 PUK ost og kikærter

Hf4 ingen

Fdt 1 spsk.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense kuren Madplan uge 40